Gerçek hayatta Squid Game başlıyor! Ödül parasını duyanların dudağı uçukluyor… Diziydi gerçek oldu

Gerçek hayatta Squid Game başlıyor! Ödül parasını duyanların dudağı uçukluyor… Diziydi gerçek oldu

Geçtiğimiz yıllarda Netflix’te yayınlanan ve kısa süre içinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Kore yapımı Squid Game dizisi gerçek hayata uyarlanıyor. Dizide olduğu gibi gerçek hayatta da oyun sonunda bir para ödülü veriliyor. Üstelik ödül o kadar yüksek ki duyanların resmen dudağı uçukluyor. Diziydi gerçek oldu…

Kore yapımı Squid Game dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren oldukça gündem olan bir diziydi. İkinci sezonu için hazırlıkları yapılan dizinin yeni sezon tarihi henüz belli değilken gerçek hayata uyarlanacak olması duyanları şaşkına çevirdi. Bu kez gerçekten izleyeceğimiz Squid Game’in ne zaman ve nasıl yapılacağı belli oldu. Üstelik ödül ise ağızları açık bırakacak cinsten. İşte konuya ilişkin detaylar…

SQUİD GAME GERÇEK OLUYOR

İlk olarak dizisi ile tanıdığımız Squid Game, şimdi de gerçek bir olaya dönüştürülüyor. Squid Game Challenge adıyla Netflix’te bir reality show olarak yayınlanacak olan bu program 22 Kasım’da izleyiciyle buluşacak. Diziyi temel alan yarışma İngiltere’de çekilecek. Yarışmacılar ilk etapta efsanevi animatronik oyuncak bebek Young-hee’ye karşı Kırmızı Işık, Yeşil Işık oyununda mücadele verecek. Aynı dizide olduğu gibi 10 bölümün sonunda yarışmacıları yüklü miktarda bir para ödülü bekliyor olacak.

yeni-proje-004.jpg

10 BÖLÜMÜN SONUNDA BÜYÜK ÖDÜL

Squid Game dizisi gösterime girdiği ilk günden itibaren büyük bir ilgi ile izlenmişti. Hatta gerçek hayatta böyle bir oyunun olması üzerine birçok yorum gelmişti. Şimdi ise Netflix, bir reality show olarak diziyi gerçek bir yarışmaya çevirdi. Üstelik dizide olduğu gibi büyük bir para ödülü koyarak. Yarışmacılardan başarılı olanın 10 bölüm sonunda 4.56 milyon dolar para ödülünü alacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN