"Günlerdir paramı vermediler" deyip TikTok'a dert yanmıştı: Mehmet Ali Erbil'in yeni hamlesi herkesi şaşırttı

"Günlerdir paramı vermediler" deyip TikTok'a dert yanmıştı: Mehmet Ali Erbil'in yeni hamlesi herkesi şaşırttı

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de çıplak ayakla ve pijamayla görüntülenerek sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini toplayan ünlü oyuncu Mehmet Ali Erbil, son olarak sosyal medya platformu TikTok'tan para kazanamadığını açıklayarak "10 gündür zaten Tiktok paraları da yatırmıyor." demişti. Mehmet Ali Erbil'in yeni hamlesi herkesi şaşırttı.

Son dönemde sosyal medya platformu TikTok'ta yayınladığı videolarla adından söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de çıplak ayakla görüntülenmiş ve o görüntüler sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini çekmişti. Ünlü şovmen ise kendisine yöneltilen eleştirilerin ardından "Arkadaşlar onların hepsi film sahnesiydi. Herhangi bir sorun yok. Ama çekimler esnasında sesim kısıldı" açıklamasında bulunarak Kadıköy'deki görüntülerine açıklık getirmişti.

Mehmet Ali Erbil, ayrıca TikTok'a girdiği için pişmanlık yaşadığını belirterek 10 gündür para kazanamadığını vurgulamış "10 gündür zaten Tiktok paraları da yatırmıyor. Neyse sorun yok benim için. Hayatını Tiktok'a adayıp oraya bel bağlayıp gelecek paranın hayalini kuranlar düşünsün" demişti.

HERKESİ ŞAŞIRTAN HAMLE

Ünlü şovmen bu kez efsaneleşen programı 'Çarkıfelek' ile ekranlara geri döneceğini açıklayarak dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü şovmenin Kadıköy'de objektiflere yansıdığı anlar sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni alırken görüntüler herkesi şaşırtmıştı.

TikTok videosu çekmek isteyen Mehmet Ali Erbil, yalınayak halde görüntülendi

"SAĞLIKLA İLGİLİ PROBLEMİM YOK SETE DEVAM"

Çıplak ayakla Kadıköy'de dolaştığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü şovmen Kadıköy'de neden çıplak ayak ve pijamayla dolaştığına açıklık getirerek "Sağlıkla ilgili problemim yok sete devam" demişti.

0x0-mehmet-ali-erbilin-yalin-ayak-perisan-halleri-soke-etmisti-isin-asli-ortaya-cikti-1668195562869

"ONLARIN HEPSİ FİLM SAHNESİYDİ"

Ünlü şovmen daha sonrasında Asmalımescit’teki bir mekânda görüntülenmiş ve Kadıköy'deki görüntüleri hakkında bir kez daha açıklamalarda bulunarak "Arkadaşlar onların hepsi film sahnesiydi. Herhangi bir sorun yok. Ama çekimler esnasında sesim kısıldı" demişti.

Günde 100 bin TL kazanıyordu... Mehmet Ali Erbil TikTok hesabını kapatıyor mu

Önceki akşam Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleşen 5.nci Best Of Turkey Awards ödül törenine katılan Mehmet Ali Erbil, tören öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erbil, "Bu sene yapılan 50. ödül töreni sanıyorum. Bu törenlerden her sene elli tane yapılıyordur. Bunların yarısını sunsak, köşeyi döneriz" dedi.

SİZİN YÜZÜNÜZDEN

Muhabirlerin 'o zaman TikTok'ta olmanıza gerek kalmaz mı?' diye sorması üzerine Erbil "TikTok diye diye nazar değdirdiniz. Üç haftadır ödeme yapmıyorlar. Ne göz varmış sizde. Sizin yüzünüzden para alamıyoruz. Göze geldik. Ama benim hayatımda sadece TikTok yok. Hayatını TikTok'a bağlayanlar düşünsün. " diyerek espri yaptı.

Mehmet Ali Erbil'in Tiktok isyanı: Paralar yatmıyor

YOUTUBE'DA ÇARKIFELEK'İ BAŞLATIYORUZ

Çarkıfelek'i Youtube'da yayınlayacağını açıklayarak hayranlarına müjde veren Mehemt Ali Erbil, "Çok şükür kötü günleri atlattık. İki sinema filmi çektik. Her şey yolunda. Youtube'da Çarkıfelek'i başlatıyoruz. Yine ben sunacağım. Her törende bir bomba patlatıyorum. Bu gece de hazırlıklı olun" dedi.

Son dönemde sağlık sorunları yaşayan ünlü şovmenin bu açıklamaları bazı hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN