Haluk Levent'e 'dolandırıcı' diyen Deniz Akkaya'dan şaşırtan hareket! Bu hareketi her şeyi gözler önüne serdi!

Haluk Levent'e 'dolandırıcı' diyen Deniz Akkaya'dan şaşırtan hareket! Bu hareketi her şeyi gözler önüne serdi!

Deniz Akkaya'nın sözleri AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'i kızdıracak. Deniz Akkaya deprem felaketinde yardımlarıyla adından söz ettiren Haluk Levent'i dolandırıcılık ile suçladı. Deniz Akkaya'nın sözlerine Haluk Levent'ten karşılık geldi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilde kalıcı hasarlar meydana getirirken binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. İlk günden beri bölgede ekibi ile faaliyet gösteren Haluk Levent, bu kez de dolandırıcılıkla suçlandı. Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya son günlerde sık sık gündemde yer alan AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'i dolandırıcı olmakla suçladı. Deniz Akkaya'nın ithamları üzerine Haluk Levent'ten de yanıt gecikmedi. Deniz Akkaya'nın son yaptığı hareket ise herkesin ağzını açık bıraktı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

DENİZ AKKAYA HERKESİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI


AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkında sık sık gündemde yer alan iddialara bir yenisi eklendi. Ünlü manken Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Levent hakkında dikkat çeken ithamlarda bulundu. Deniz Akkaya'nın iddiaları üzerine Haluk Levent'te çok geçmeden karşılık verdi. Deniz Akkaya'nın Instagram hesabının kapatıldığı dikkat çekerken olayın akıbeti ise oldukça merak ediliyor.

deniz-akkaya-haluk.jpg

DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI


Deniz Akkaya geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Haluk Levent'in kaç kez özür dilediğine ifade etti. Haluk Levent'in bir duruşu olmadığını ifade eden Akkaya, saklayacak bir şeyi olmayan kişinin de elif gibi dik duracağını söyledi. 2 ay önce dolandırdığı kişilerin yayına çıkmak için beklediğini dile getiren Akkaya, Haluk Levent'e de hazırlan uyarısında bulundu. Akkaya sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri dile getirdi:
"Dünden beri kaç defa özür diledin acaba? Duruşsuzluk böyle bir şey... Saklayacak şeyi olmayan adam elif gibi dik durur. İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan."

Deniz Akkaya'nın paylaşımı üzerine Haluk Levent cephesinden de yanıt gecikmedi. Konu hakkında bir paylaşımda bulunan Levent, şeytanın yeryüzündeki temsilcilerinin kendisini magazinden vurmaya başladığını ifade etti. Böyle bir durumda bile magazin adına yanlış iddialarda bulunan kişilere tepki gösteren Haluk Levent, "Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri magazinden vurmaya da başladılar. Allah için vurun da şimdi yapmayın. Köylerde donanlar, evsizler, yakınlarının cesedini bulamayanlar canhıraş. Whatsapp hatlarımız çığlık çığlığa. Şimdi ben ara verdim ve cevap yazıyorum zamana yazık değil mi?” sözlerini dile getirdi.

haluk-levent-cevap.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN