İki resim arasında 10 fark var! Sadece üstün zekalı olanlar 21 saniyede hepsini bulabiliyor!

İki resim arasında 10 fark var! Sadece üstün zekalı olanlar 21 saniyede hepsini bulabiliyor!

Farkı bulun: Aşağıdaki iki resmi arasında 10 fark var. Hepsini 21 saniyede tespit edebilir misin? Bu bulmaca ile gözlem becerilerinizi test edin.

Farkı bulun bulmacaları, görsel hafızanızı ve zihinsel becerilerinizi geliştirmenin harika bir yoludur. Buradaki zorluk, yakından eşleşen iki görüntü arasındaki farkları belirlemektir.

Günümüz dünyasında, güçlü zihinsel becerilere sahip olmak her zamankinden daha önemli. Farkı bulun bulmacaları, uzamsal farkındalığınızı geliştirmenin ve soyut düşüncenizi harekete geçirmenin harika bir yoludur. Bu nedenle, aynı anda hem zaman geçirmenin hem de beyin üzerinde çalışmanın eğlenceli bir yolunu arıyorsanız, farkı bulma bulmacalarından başkasına bakmayın. Gözlem becerileriniz ne kadar iyi? Meydan okumaya hazır mısın? Hadi başlayalım!

kapak-002.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULUN

Yukarıda gösterilen resim, bir ormanda bir tilkinin olabileceği iki özdeş resmi göstermektedir. Tilki dışında ağaçlar, kayalar ve bir nehir var. Görseller aynı olsa da aralarında 10 fark var. Hepsini 21 saniyede bulabilir misin?

İki resme çok yakından bakın ve aralarındaki farkları göreceksiniz. Sadece 21 saniyeniz var, bu yüzden hızlı hareket edin. Resimler arasında kaç fark gördünüz?

TÜM FARKLILIKLARI GÖRDÜN MÜ?

İyi gözlem becerisine ve dikkat süresine sahip kişiler, 10 farkı hızla fark edeceklerdir. Bir fark bulma oyununu başarıyla tamamlamak, hafızanızı ve görsel algınızı geliştirmenize ve ayrıca daha iyi konsantre olmanıza yardımcı olabilir.

ZEKA OYUNU CEVABI

Süre doldu. Henüz tüm farklılıkları tespit edebildiniz mi? Verilen sürede iki resim arasındaki farkları fark edebilenleri tebrik ederiz. Henüz 10 farkın hepsini fark ettiniz mi?

10 farkı bulamadıysanız, başka yere bakmayın, şimdi bu fark bulmacasının çözümünü açıklıyoruz. İki resim arasındaki farklar şunlardır:

2-010.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN