IQ'su 130 olanlar bile resimdeki adamın gizli yüzünü bulamıyor! 10 saniyede gizli adamın yüzünü bulabilir misin?

IQ'su 130 olanlar bile resimdeki adamın gizli yüzünü bulamıyor! 10 saniyede gizli adamın yüzünü bulabilir misin?

Bu optik illüzyon IQ testinde, bir at resminin içine gizlenen adamın yüzünü 10 saniyede bulabilir misiniz? Aşağıdaki resme bir göz atın ve gizli adamın yüzünü bularak gözlem becerilerinizi test edin.

Bu sefer, içinde bir adamın yüzünün gizlenmiş olduğunu optik illüzyon resmi ile geldik. Bu optik illüzyon IQ testinde sadece 10 saniyeniz var, o yüzden aşağıdaki resme göz atın ve gizli bir adamın yüzünü hızlıca bulun.

Bu meydan okuma, görüş keskinliğinizi ve zeka seviyenizi test edecek. İnsanların sadece %1'i resimdeki gizli adamın yüzünü 10 saniyede bulabiliyor.

kapak1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YÜZÜ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resme bir göz atın ve ayrıntılı olarak gözlemleyin. Sizin için zorluk, sevimli atın etrafında olan gizli bir adamın yüzünü 10 saniye içinde tespit etmektir. Verilen süre içinde gizli adamın yüzünü tespit edebilirseniz, çözümü rekor sürede çözen ilk %1'lik insan arasında yer alırsınız. Şimdi görüntüye odaklanın.

GİZLİ ADAM NEREDE SAKLANIYOR?

Zeka bulmacaları ve optik illüzyon testleri, alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşım da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resimli bulmacada gizli olan adamın yüzünü bulmak için keskin görüşünüzü ve harika gözlem becerilerinizi kullanmalısınız. Cevap hemen önünüzde olmasına rağmen, en küçük ayrıntıları aramak için ekstra gözlemci olmanız gerekir.

Adına sadık bu optik illüzyon testi sizin için zor olacak ama yine de iki kez denemeden cevabı aramayın.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Gizli adamın yüzünü 10 saniyede bulduysanız tebrikler. Ama hala cevabı bulamıyorsanız veya bu konuda kafanız karışıyorsa, o zaman okumaya devam edin. Doğru cevabı bulmak için lütfen aşağıdaki resme bakın. Gizli adamın yüzü resimde işaretlenmiştir.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN