İş Bankası çift asgari ücretlik destek veriyor! Başvuranlar çoktan aldı bile: Elini çabuk tutan ek tek kuruş ödemeyecek!

İş Bankası çift asgari ücretlik destek veriyor! Başvuranlar çoktan aldı bile: Elini çabuk tutan ek tek kuruş ödemeyecek!

İş Bankası müşterilerine büyük bir müjde geldi. Peki İş Bankası faizsiz nakit avans kampanyası detayları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

İş Bankası tarafından nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara faizsiz nakit avans kampanyası başlatılıyor. Peki kampanyanın detayları ve şartları nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞ BANKASI NAKİT AVANS KAMPANYASI

Edinilen bilgilere göre İş Bankası müşterilerine 10 bin TL'ye kadar varacak nakit avans desteğinde bulunacak. Müşterilere faizsiz olarak nakit avans kullanma imkanı tanınacak. İş Cep üzerinden kampanyaya başvuru yapılabilecek. Maximum Kart sahibi olan vatandaşlar 10 bin TL'ye kadar varan nakit avans kampanyasından faydalanacak. Aynı zamanda İş Cep üzerinden fatura ödemeleri, banka avantajları gibi tüm detaylardan müşteriler faydalanabilecek. 10 bin TL olarak belirlenen nakit avans kampanyasından müşteri olmayan vatandaşlar İş Cep uygulamasını indirdikten sonra Müşteri Olmak İstiyorum seçeneğini seçerek kredi kartı başvurusunda bulunabilecek ve başvurusu olumlu sonuçlanan vatandaşlar 5 ay vade ile faizsiz 10 bin TL nakit avans kullanacak.

İş Bankası 10 Bin Tl Nakit Avans Verecek

DOĞALGAZ FATURALARINDA İNDİRİM YAPILACAK

Aynı zamanda 10 bin TL faizsiz nakit avans kullanan müşterilerin yanında doğalgaz faturasını İş Cep üzerinden ödeyen müşterilere ayda 100 TL'ye kadar yüzde 10, toplam 500 TL değerinde indirim uygulanacak. Aynı zamanda 1 sene ücretsiz havale ve EFT yapılabilecek ve 1 senelik BluTv platformu üyeliği de verilecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN