İstanbul'da toplu taşıma kullananlar dikkat! Artık etiketin bulunduğu yerlerde kullanılacak

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar dikkat! Artık etiketin bulunduğu yerlerde kullanılacak

İstanbulkart sahibi olan vatandaşlar için duyuru yapıldı: "İstanbulkart Burada Geçer" etiketi olan tüm otomatlarda geçerli. İşte detaylar...

İstanbul'da yaşayan toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar için müjdeli bir haber var! İstanbulkart sahipleri, artık İstanbulkart logolu tüm otomatları kullanarak alışveriş yapabilecekler. Bu bilgi, İstanbulkart sosyal medya hesabı üzerinden yapılan bir duyuruyla vatandaşlara ulaştırıldı.

31 MAYIS TARİHİNE KADAR İÇECEK HEDİYESİ DEVAM EDİYOR

5

Ayrıca, İstanbulkart kullanıcıları için Starbucks'ın bir kampanyası da başlatıldı. Kampanya kapsamında, ilk defa Starbucks Mobil uygulamasını indirip İstanbulkart'a 75 TL ve üzeri bakiye yükleyenler, bir tall boy içecek hediyesi kazanacaklar. Kampanya, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanyadan faydalanmak için öncelikle Starbucks Mobil uygulamasının ilk defa indirilmesi gerekiyor. Daha sonra, İstanbulkart'a 75 TL ve üzeri bakiye yüklenmesiyle birlikte kampanya şartları gerçekleşmiş olacak. Ayrıca, İstanbulkart üzerinden Starbucks Card oluşturmak için İstanbulkart kullanıcısı olmak gerekiyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler, Starbucks uygulamasında "Para Yükle" seçeneğini seçerek İstanbulkart'ı seçmeli ve talimatları takip etmeliler. NFC teknolojisine sahip bir cihazı olan kullanıcılar, İstanbulkart telefonun arkasına dokundurarak işlemi tamamlayabilirler.

Kampanya kapsamında kazanılan "Hoş Geldin Yıldızları", 2 yıl boyunca geçerli olacak. Ancak, kampanya seçili mağazalarda geçerli olacak. Sabiha Gökçen ve Antalya Havalimanı HMSHost Starbucks mağazaları kampanyaya dahil olmayacak. Kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutan Starbucks, yüklenen yıldızların Starbucks Mobil üzerinden yapılacak ödemelerde kullanılabileceğini de belirtti.

Sonuç olarak, İstanbulkart sahibi olanlar artık alışverişlerinde de kartlarını kullanarak avantajlı fırsatlar elde edebilecekler. Starbucks kampanyası ise İstanbulkart sahipleri için oldukça cazip bir teklif sunuyor. Kampanya süresi içinde, İstanbulkart'a bakiye yükleyerek ücretsiz bir tall boy içecek kazanmak mümkün olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN