Kafa bulandıran görsel test: Resimdeki yılanı kaç saniyede bulduğunuz zekanızın kalitesini gösteriyor!

Kafa bulandıran görsel test: Resimdeki yılanı kaç saniyede bulduğunuz zekanızın kalitesini gösteriyor!

Bugün sizler için hazırladığımız optik illüzyon testi görselinde gizli bir yılan bulunuyor. Sizden istediğimiz ise bu yılanı 10 saniyelik sürede bulmanız. Bakalım, sadece keskin zihin ve gözlere sahip olanların bulabildiği yılanı siz verilen sürede görebilecek misiniz.

Optik illüzyon testleri, farklı bakış açıları ile bakıldığı zaman farklı görünümü olan nesnelerin, çizimlerin ya da resimlerin akıl karıştırıcı gösterimidir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi pek çok optik yanılsama çeşidi bulunuyor. Söz konusu optik yanılsamalar, ayrıca psikanaliz alanının da bir parçasıdır.

Bugün sizler için hazırladığımız optik illüzyon testi son zamanların en çok konuşulan testleri arasında yer alıyor. Bu testteki yılanı fark edenler yüksek zekalı olarak tanımlanıyorlar. Peki, siz bu görseldeki yılanı görebiliyor musunuz?

Görselde, zürafaların yer aldığı bir orman bulunuyor. İllüzyon görseli ters çevrilen zürafaları gösterecek biçimde oluşturulmuştur. Görselde aynı zamanda yaprak ile ağaçlar da var. Bu da yılanın bulunmasını zorlaştırıyor.

Eveett, zaman geçiyor! 10 saniyeniz bitmek üzere! Peki, siz hala görseldeki yılanı göremediniz mi?

YILAN NEREDE SAKLANIYOR?

10 saniyelik sürede yılanı hala bulamadıysanız size biraz yardımcı olalım. Yılanı görselin sol tarafında aramayın. Vee süreniz doldu.

 optik illüzyon

Yılan görselin sağ tarafında gizlenmiş. Daha rahat görmeniz için kırmızı daire içine aldığımız kısma bakabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN