Keskin gözlüler yalnızca 6 saniyesini buldu! IQ’su 140 ve üstü olanlar anında Z harfini anında görüyor!

Keskin gözlüler yalnızca 6 saniyesini buldu! IQ’su 140 ve üstü olanlar anında Z harfini anında görüyor!

Zekanızın sınırlarını zorlamak için yapabileceğiniz birçok farklı test bulunuyor. IQ seviyenizi ölçmek için bu testi mutlaka çözünüz. Keskin gözlere sahip olan kişiler yalnızca 6 saniyede gizli Z harfini bulabiliyor. Gelin hep birlikte bakalım…

Beynini daha aktif bir şekilde kullanmak isteyen birçok kişi farklı alanlara yönelmektedir. Bilişsel açıdan yeteneklerinizi ortaya koyacak IQ testleri bulmacalarda beyninize zorlayan egzersizler olarak görülmektedir. Resimde bulunan S harflerinin içerisindeki gizli Z harfine kaç saniyede bulacaksınız? Gelin hep birlikte bakalım…

GİZLİ Z HARFİNİ BULALIM

Z harfi belirgin bir özelliği sahip olsa bile göz yanılsaması nedeniyle S harflerinin içerisinde bulmak hiç de kolay olmayacak. Bulmaca içerisindeki görsel detaylara odaklanarak tüm dikkatinizi bu testi de vermeniz gerekiyor. Bulamadığınızda hemen pes etmek yok.

gizli-z-harfi.jpg

Eleştirel düşünce becerisine sahip olan kişilerin beyin fonksiyonlarını canlandırmak için uyguladığı bu yöntem ile IQ seviyenizi de ölçebilirsiniz. Hem bilişsel yeteneğinizi arttırıp hem de eğlenmek için birazcık daha göz atmanız gerekiyor.

Z HARFİ İŞTE ORADA

Umarım Z harfini Bulamadım diye hemen pes etmedin. Cevaba bakmadan önce bir kez daha teste bakmanı tavsiye ederim. Düşünme becerini geliştirmek ve beyin egzersizi yapmak için bulmacayı çözmen gerekiyor. Z harfi işte tam orada seni bekliyor.

gizli-z-harfii.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN