Kirazların arasında gizli bir domates var! Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar 9 saniyede bulabiliyor!

Kirazların arasında gizli bir domates var! Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar 9 saniyede bulabiliyor!

Optik yanılsama: Bu görüntüdeki kirazların arasında açıkça görülebilen bir domates gizlenmiştir. Kirazların arasındaki domatesi 9 saniyede görebiliyorsan şahin gözlerin var. Şimdi bu optik illüzyon yarışmasıyla gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonların üç kategorisi vardır: gerçek, fizyolojik ve bilişsel. Tüm bu illüzyonların ortak bir teması var, o da insan beynini kandırmak. Günümüzde insanlar arasındaki geniş dikkat aralıklarına rağmen, optik illüzyonlar insanların dikkatini çekmede, tutmada ve daha fazlası için geri gelmelerini sağlamada başarılı olmuştur.

Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu bilmek ister misiniz? O halde, şimdi denemeniz gereken şey bu hızlı optik illüzyon mücadelesidir.

1-011.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ DOMATESİ BULUN

Optik illüzyon meydan okumaları, zekanızın yanı sıra gözlem becerilerinizi de test etmenin iyi bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir. IQ seviyenizi gerçekten öğrenmek için profesyonelce tasarlanmış IQ testlerine girebilirsiniz.

Önünüze sunulan optik illüzyon testi, 9 saniye içerisinde görüntüdeki kirazların arasından bir domates bulmanızdır. Bu, zekanızı ve gözlem becerilerinizi test edecek basit bir meydan okumadır. Zaman hızla geçiyor.

GİZLİ DOMATESİ GÖRDÜN MÜ?

Önünüzdeki görev, 9 saniyede kirazlar arasında bir domates bulmak. Gözlem yeteneği iyi olan kişiler, kirazların arasında saklanan domatesi bulabileceklerdir. Domatesi görebildiniz mi? Acele et, fazla zaman kalmadı.

Zaman sınırı bitti. Kaçınız domatesi zaman sınırı içinde buldu? Bazı keskin gözlü kullanıcıların domatesi hemen fark ettiklerine inanıyoruz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bazı kullanıcılar hala kirazların arasında saklanan domatesleri arıyor olabilir. Domatesin nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki çözüme göz atın.

Domatesin rengi resimdeki kirazla eşleşiyor. Bu, domatesin ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırır. Domates, görüntünün sol tarafında lekelenebilir. Domatesin tanınmasını kolaylaştırmak için bir daire ile işaretlenmiştir.

2-010.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN