Kredi faizlerine bomba düştü! O banka 50.000 TL'ye ihtiyacı olana en düşük faizi sunacak! Yüzde 1'in altına düşen faiz fırsatı bir daha gelmez!

Kredi faizlerine bomba düştü! O banka 50.000 TL'ye ihtiyacı olana en düşük faizi sunacak! Yüzde 1'in altına düşen faiz fırsatı bir daha gelmez!

Halkbank'ın son dakika fırsatı kamuoyunu memnun etti. 50.000 TL kredi için 0,99 faiz oranı uygulanırken kredinin 5 yıl taksitlendirme işlemine tabi tutulabileceği söylendi. Halkbank'ın hazırladığı kredi kampanyasında farklı imkanları hakkında güncellenen detayları haberimizde bulabilirsiniz..

Halkbank, müşterileri için müjdeli bir haber paylaştı. Bu haber doğrultusunda 50 bin TL'lik kredi için istenen kredi faiz oranının çok düşük olduğu yönünde bir gelişme yaşandı. 0,99 faiz oranı ve basit ödeme planlarımızla rahatça ödeyebileceğiniz kredi paketinin detayları merak edildi. Halkbank'ın sunduğu avantajlardan bazıları ve daha fazlası haberimizde sizlerle paylaşıyoruz..

HALKBANK'IN KREDİ KOŞULLARI NELERDİR?

Halkbank'tan kredi almanın bazı şartları bulunmaktadır. Bu kredinin alınma amacı çok önemlidir. Bu konut yalıtımı için bir kredidir. Bu nedenle kredi çektikten sonra evin izolasyonu için harcama yapmanız gerekecektir. Yalıtım kullanan firmalara para gönderebilirsiniz.

Halkbank 50.000 TL'ye ihtiyaç kredisi

60 AY VADE İMKANI

Halkbank'ın kredi vadesi 60 aya uzatıldı. Vatandaşlar, bu vade imkanına oldukça sevinirken rahat bir taksit planı, aylık daha az taksit ödemesi borçlarını kolayca kapatılmasını sağlayacağı değerlendirildi. Yaklaşık 5 yıl içinde ortalama 1000 TL gibi bir ödeme yaparak borcunuzu kapatabileceksiniz. Kredi detayları için ayrıca Halkbank ile iletişime geçebilir ve resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Bankaların sunduğu avantajlar bununla da sınırlı değil..

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN