Mucizeler gerçekleşiyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, başak, yay, kova ve balıklar... İşte 13 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Mucizeler gerçekleşiyor!  Koç, boğa, ikizler, yengeç, başak, yay, kova ve balıklar... İşte 13 Kasım 2023 günlük burç  yorumu

Hayal kırıklıklarını bir kenara bırakacağınız, sorunların teker teker çözüldüğü, işlerin yoluna girdiğini göreceksiniz. Artık kafanıza takmanıza gerek yok. Pes etmeden işinize ve sevginize odaklanın. Mucizeyi görün...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Gelecekte size daha fazla gelir getirebilecek mevcut bir girişimde bir sonraki adımları atmanın zamanı geldi. Bu muhtemelen hayatınızda daha fazla finansal güvence oluşturmakla ilgili olduğundan, dikkatli davranmak isteyeceksiniz. Ancak bir fırsatın görünürde riskli olması, bunun üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey olduğu anlamına gelmez ve aynı zamanda daha hızlı mesafe kat etmenin harika bir yolu olabilir. Önünüze çıkan bir fırsatı araştırmadan reddetmeyin. Orada göründüğünden daha fazlası olabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ayna ayna, söyle bana; benden daha adili var mı bu dünyada? Hayatınızdaki biri bir şey hakkında sizden geri bildirim istiyor, ancak övgü dolu bir yorumdan başka bir şey beklemiyor olabilir. Ancak siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Gerçek düşüncelerinizi ifade etmeli misiniz yoksa bu kişinin beklediği övgüye sadık mı kalmalısınız? Açık sözlü ve dürüst bir birey olarak, muhtemelen gerçek dışı bir şey söylemekte zorlanacaksınız ve yapmanız gereken de bu. Yine de yanıtınızı biraz yumuşatmak akıllıca olacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İyi gitmeyen bir proje yüzünden gerçekten hayal kırıklığına uğruyor olabilirsiniz. Hatta bunu üstlenme kararınızı bile sorguluyor olabilirsiniz. Ancak artık projeden çekilemeyeceğiniz için, elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekecektir. Bunu yaparsanız, işlerin giderek daha kolay ve hatta belki de keyifli hale gelmeye başlayacağını göreceksiniz. Aslında, eğer pes etmezseniz, bu sizin için oldukça iyi sonuçlanacaktır. Bu gibi hayal kırıklığı anlarının üstesinden hayal gücünüzü kullanarak ve ileride kazanacaklarınızı düşünerek gelebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Nasıl hissettiğinizi fazlasıyla kurgulanmış bir şekilde anlatmanın daha iyi anlaşılmanıza yardımcı olacağına gerçekten inanıyor olabilirsiniz. Bunu düzgün yapmak istiyorsunuz çünkü genel olarak yanlış anlaşılmaktan hoşlanmıyorsunuz. Ayrıca kendinizi değişken, aşırı duygusal veya deli gibi gösterecek şekilde yansıtmak da istemiyorsunuz. Ancak kalpten konuşursanız, gerçekten ne hissettiğinizi ve düşündüğünüzü gösterirseniz, olanlardan nasıl etkilendiğinizi ifade etmek için tam olarak gereken şeyi yapmış olursunuz ve asıl mesele de budur.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Olumsuz düşünceler bahçenizdeki yabani otlar gibidir. Onları sular ve ortadan kaldırmazsanız, onları büyütür ve istediğiniz bitkilerin büyümesine engel yaratmış olursunuz. Ancak onları köklerinden söküp atarsanız, öldürmüş olursunuz! Sizde kaygı ya da üzüntüye neden olan şeye yapmanız gereken tam olarak budur. Ayrıca bunun zıddı bir durumun da geçerli olduğunu unutmayın. Aynı durumla ilgili bazı umutlu, olumlu düşüncelere sahipsiniz. Bu düşünce ve duyguları sulamanız ve aydınlatmanız gerekir. Onlar eninde sonunda zihninizin bahçesini ele geçireceklerdir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Geç gelen biriyle plan yapmak sinir bozucu olabilir. Hele de bu durum belirli bir kişiyle sık sık yaşanıyorsa, özellikle sinir bozucu olabilir. Siz zamanında gidersiniz ama o geç gelir ve planlarınızı altüst eder. Bu davranışı size saygı duymamasına bağlayabilirsiniz, ancak bundan daha fazlası vardır. Onu beklemek yerine, işinizi kendi başınıza da halledebilirsiniz. Birisi, verdiği sözü yerine getirmemiş olabilir. Yolunuza yalnız devam edebilir ya da o kişinin sizi neden hayal kırıklığına uğrattığını anlamaya çalışabilirsiniz. Bunu yaparsanız, kaçırdığınızı düşündüğünüz şeyden daha önemli bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sık sık görüştüğünüz biriyle aranızda var olan bir sorun uzun süredir devam ediyor. Buna o kadar alışmışsınızdır ki, düzeltilebileceğini aklınıza bile getirmeden duruma uyum sağlamışsınızdır. Bu, çukur olduğunu bildiğiniz bir yoldan her gün geçerken, çukurun etrafından dolaşmaya benziyor. Ama belki bunu değiştirebilirsiniz. Belki de bu ilişkiyi pürüzsüz ve keyifli olacak şekilde düzeltmenin bir yolu vardır. Bunu yapmak için yakında önünüze bir fırsat çıkabilir. Bunun farkında olun. Bir konuşma bunu sağlayabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sadece kazanarak değil, kaybederek de çok şey öğrenebilir ve sonunda kazanabilirsiniz. İster kazanmaktan ister kaybetmekten bahsediyor olun, elde edebileceğiniz bir şey her zaman mevcut. Şu anda yolunda gitmeyen bir şeyle meşgul olabilirsiniz. Hedeflediğiniz sonucu elde edemeseniz de, bundan kesinlikle iyi bir şey çıkacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Küçük alanlarda yaşamayı tercih eden insanlar var. Eşyalarını eve dönüştürülmüş bir otobüse ya da küçük bir eve sığacak kadar küçültüyorlar ve genellikle bu şekilde oldukça iyi yaşıyorlar. Küçük yaşam alanlarından keyif alıyor ve sahip oldukları şeylerle yenilikler yapmanın ve onları korumanın yollarını buluyorlar. Sonsuza kadar bu şekilde yaşamak zorunda değiller, ancak orada oldukları sürece en iyi şekilde yararlanıyorlar, belki de tasarruf ediyorlar. Şu anda yaptığınız bir şeyle sınırlı olabilirsiniz, ancak bu hikayenizin sonu değil.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut bir çalışmayla ilgili sorunlara odaklanarak çok sorumlu davrandığınızı düşünebilirsiniz. Ne de olsa, neler olup bittiğini yönetebilmeniz için farkında olmanız ve bilgi sahibi olmanız gerekir. Her şeyden haberdar olmanız gerektiği doğru olsa da, olumsuz yönlere odaklanırken aynı zamanda gerçekleşen tüm harika şeyleri dışlamak sorun yaratabilir. Çünkü sadece olumsuz şeylere odaklanarak, gördüğünüz her şeyi olumsuzlaştırabilirsiniz. Bugün meydana gelen iyi şeyleri de takdir edin ve tadını çıkarın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Karmaşık bir görevi tamamlama sürecinde olabilirsiniz veya yakında bu deneyimi yaşayacaksınız. Bir hatanın işleri daha da kötüleştirebileceğini bildiğiniz için buna odaklanmış ve yanlış bir şey yapıp yapmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Paniğe kapılmayın. Bir şeyleri kaçıracağınızı da düşünmeyin, başarısızlık üzerine kafa yormak ve kendinizi strese sokmak bir şeyleri kaçırmanın en kesin yoludur. Ama siz akıllı ve yeteneklisiniz ve yaptığınız işi güven ve huzur içinde gözden geçirirseniz, doğru yaparsınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Uzun zamandır kurduğunuz bir hayal, umutsuzca gözden kaybolmuş gibi görünebilir. Onu geriye döndürebileceğinizi düşündüğünüz noktanın o kadar ötesindedir ki ondan umudunuzu kesiyorsunuz. Ancak tıpkı gelgitin geri çekilmesi gibi, tekrar geri dönebilir. Bunu görmenin ve bundan faydalanmanın anahtarı bunun farkında olmaktır. Hâlâ hayal ettiğiniz şeye ulaşmak istiyorsanız, uyanık ve umutlu kalmanız gerekir. Ancak o zaman bunu gerçekleştirmek için önünüze çıkan fırsatları görebilirsiniz. Vazgeçmek bir seçenek değildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN