Müjdeli haber geldi! Başvuru yapan aileler bu ödemelerden yararlanıyor! Ödemelerinizi PTT’den almayı unutmayın

Müjdeli haber geldi! Başvuru yapan aileler bu ödemelerden yararlanıyor! Ödemelerinizi PTT’den almayı unutmayın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemelerine Aralık ayında da devam ediyor. İhtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere yönelik yapılan ödemeler için başvurular bakanlık tarafından alınıyor. Destek ödemelerinden yararlanmak için istenen şartlar merak konusu oldu.İşte destek ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemesi yapılmaktadır. Sosyal destek kampanyası için başvurular her dönem kabul edilirken vatandaşlar da istenen şartları araştırmaya başladı. İşte destek ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

ÖDEMELER İÇİN BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi aileleri verilen destek ödemeleri için bazı şartlar isteniyor. Aileler başvuru işlemleri için e devlet sistemi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'ndan yararlanabilmektedir.

sosyal destek ödemesi

ÖDEMELER NASIL YAPILIYOR?

Başvuru işlemleri yaparken vatandaşlardan IBAN numarası istenir. Başvurusu onaylanan ihtiyaç sahibi aileler için ödemeler T.C. kimlik kartları ile birlikte gittikleri PTT şubelerinde kolaylıkla alınabilmektedir.

Başvurusu onaylanan binlerce aile aralık ayı ödemeleri mi 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren hesaplarında görebilirler. Ödemeleri için hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayınız.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN