Mutfağınızdaki 3 malzeme kafanızdan saç fışkırtacak! Birleşince dökülen saçlar fırça gibi geri çıkıyor: Etkisine inanamayacaksınız

Mutfağınızdaki 3 malzeme kafanızdan saç fışkırtacak! Birleşince dökülen saçlar fırça gibi geri çıkıyor: Etkisine inanamayacaksınız

Saçı dökülenlere mucizevi tarif geldi. Kadınların ve erkeklerin ortak sorunu olan saç dökülmelerinin başlıca nedenleri stres, hava değişikliği ve kimyasal ürünler yer alıyor. Saçlarınızı gürleştirecek ve yeni saçların çıkmasına yardımcı olacak tarif geldi. Sadece 3 malzemeyle beraber saçlarınız fışkıracak.

Saç dökülmeleri can sıkılmasına neden olurken bazı dönemlerde özellikle artan bu dökülmelerin önüne geçirilecek 3 malzemeli tarif geldi. Bol vitaminli gıdaları tüketmek bu sorunun başlıca çözümlerinden olurken doğal saç ürünleri kullanarak kafa derisine masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırmak da etkili çözümlerdendir. Saç çıkmasına yardımcı olacak kürler hint yağı, zeytin yağı, badem yağı, jojoba yağı gibi doğal yağların faydaları oldukça fazladır. işe saç dökülen yerlerden saç çıkaracak maske tarifi haberimizde.

Saç maske tarifi

SAÇ GÜRLEŞTİREN MASKE TARİFİ

MALZEMELER

2 yemek kaşığı Hint yağı

1 yumurta sarısı

1 yemek kaşığı bal

TARİF

Tüm malzemeler uygun kap içerisinde karıştırılır. Karışım saç köklerine masaj yaparak yedirilir ve 2-4 saat aralığında bekletilir. Başınızdan karışımın akmaması için duş bonesi takmanız da yarar var. Saatiniz dolduğunda duşta şampuan ve saç nemlendirici kullanarak yıkanıp durulanır. Bu maskenin haftada iki kere yapılmasında etkili sonuç alacaksınız. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN