Ne kadar dikkatlisin? Bu test dikkatinizi ölçüyor... Resimdeki gizli civcivi bulmak için 10 saniyen var!

Ne kadar dikkatlisin? Bu test dikkatinizi ölçüyor... Resimdeki gizli civcivi bulmak için 10 saniyen var!

Sosyal medya üzerinden gündeme gelen optik illüzyon testleri son dönemlerde popüler hale gelirken dikkat ve zekasını ölçmek isteyenler bu testlere yöneliyor. Her yaş grubuna göre ve zorluk derecesine göre değişen bu testlerde şimdide görsel üzerinden civciv bulunmaya çalışılıyor. 7 saniyede görsel üzerinden civcivi bulanların üstün zekalı olduğu belirtildi.

Son dönemlerde yaygınlaşan illüzyon testlerine bir yenisi daha eklenirken eğlence amaçlı vakit geçirmek için tercih ediliyor. Bu testlerde önemli olan belirlenen süre içerisinde isteneni bulmaktır. Testler bazı kişilere kolay geliyorsa bunların zor olan seviyelerine bakmak gerekir. Size verilen bu görsel içerisinde birçok hayvanlar bulunmaktadır. Bulunması zor olanan civcivin 7 saniye içerisinde bulunması isteniyor. Cevabını kontrol etmek isteyenler için detaylar haberimizde

OPTİK İLLÜZYON TESTİNİN CEVABI

Hayvanların bulunduğu bu görüntü üzerinden bulunması istenen civciv için çalışma yapanların 7 saniye içerisinde istenenin bulunması istendi. Keskin bir zeka ve gözlem yeteneği bulunan kişiler için kolay olan bu testin sonucu aşağıda ki resim de yer alıyor.

İllüzyon testi

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN