Netflix'ten abonelik kapatacak zam! En ucuz paket bile o fiyata kadar çıktı, işte yeni zamlı Netflix paket fiyatları...

Netflix'ten abonelik kapatacak zam! En ucuz paket bile o fiyata kadar çıktı, işte yeni zamlı Netflix paket fiyatları...

Tüm dünyada en çok tercih edilen dijital platformlardan biri olan Netflix yeni bir zam haberi ile gündem oldu. Bu zamdan sonra insanlar aboneliklerini kapatacak. En ucuz paketin fiyatı bile adeta arşa çıktı. İşte yeni zamlı Netflix paket fiyatları…

ZEYNEP ORHAN

Netflix, hem Türkiye’de hem de dünyada milyonlarca kişinin kullandığı dijital içerik platformlarından biridir. Diziden belgesele, filmden reality şovlara kadar birbirinden farklı içeriklerin yayınlandığı bu platform son zamanlarda oldukça yüksek zamlarla kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı. Netflix Türkiye 2022 senesinde Temel planını 26,99 liradan verirken Standart planını 40,99 lira, Özel planını ise 54,99 liradan veriyordu. Üst üste gelen zamlardan sonra bugünkü fiyat oldukça şaşırtıcı seviyelere ulaştı.

yeni-proje-4.jpg

NETFLİX’DE ZAM FURYASI

Netflix, aldığı yeni bir kararla paketlerine zam yaptı. Son zamanlarda sıklıkla zam haberleriyle gündem olan dijital içerik platformu bu kararıyla yeni yılın ilk zammını yapmış oldu. Akşam buna göre Temel plan 99,99 liradan 119,99 liraya; Standart plan 149,99 liradan 176,99 liraya; Özel plan ise 199,99 liradan 229,99 liraya çıkarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN