Oğuzhan Uğur'dan 'Baraj patladı' itirafı! O yalan ortalığı cehenneme çevirmişti

Oğuzhan Uğur'dan 'Baraj patladı' itirafı! O yalan ortalığı cehenneme çevirmişti

Hatay'da arama kurtarma çalışmalarının yapıldığı sırada ortaya atılan baraj patladı ihbarı ile tüm çalışmalar durmuş ve asılsız haberin Oğuzhan Uğur tarafından yayıldığı iddia edilmişti. Linç edilen Uğur, Fatih Altaylı'ya ilginç bir itirafta bulundu.

Büyük yıkımın yaşandığı Hatay'da çok sayıda vatandaş hayatını kaybederken, depremin yaşandığı günlerde ortaya atılan asılsız bir haber çalışmaları durdurmuştu. Baraj patladı ihbarı üzerine ekiplerin arama kurtarma çalışmaları durmuş ve şehirden kaçış başlamıştı. Yayınlan haberin Oğuzhan Uğur'un sahip olduğu Babala TV'den yayınlandığı iddia edilmişti. Uğur'dan o haberlere ilişkin ilginç bir açıklama geldi.

ugur.jpg

BARAJ PATLADI YALANI ÇALIŞMALARI DURDURMUŞTU

Baraj patladı yalanı sonrası hedef gösterilen Oğuzhan Uğur, ifade vermek üzere emniyete gitmiş ve ifadesi sonucu serbest bırakılmıştı.

afad-001.jpg

Hakkında çıkan iddialar sonrasında Uğur, Fatih Altaylı'nın programına katıldı. Ve ilginç açıklamalarda bulundu.

oguzhanugur.jpgoguzhanugur.jpg

OĞUZHAN UĞUR'DAN ÇETE İTİRAFI

Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Oğuzhan Uğur "baraj patladı, bölgeyi terkedin" haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Uğur işin arka tarafında bir çetenin yer aldığını düşündüğünü söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN