Resimdeki futbol topunu sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor! 13 saniyede bulanların IQ'su 140'ın üzerinde çıkıyor!

Resimdeki futbol topunu sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor! 13 saniyede bulanların IQ'su 140'ın üzerinde çıkıyor!

Bu optik illüzyon resminde, bir futbol topu pandaların arasında göz göre göre saklanıyor. Gizli futbol topunu sadece şahin gözlü kişiler 13 saniyede bulabilir. Yapabilir misin? Şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek görüş keskinliğinizi test edin.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Üç tür optik yanılsama vardır: gerçek, fizyolojik ve bilişsel. Optik illüzyonların en güzel yanı, zihnimizi ve gözlerimizi kandırmasıdır.

Optik yanılsamaların beyin üzerindeki etkisi üzerine yapılan çalışmalardan elde edilen içgörüler, bilim insanlarının optik yanılsamalarla etkileşime geçtiğimizde beynin hangi bölgelerinin aktif hale geldiğini belirlemesine yardımcı oldu. Dahası, gözlem becerileriniz için harikalar yaratan tasasız bir eğlencedir. Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? O halde, bu optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyin.

1.jpg

13 SANİYEDE GİZLİ FUTBOL TOPUNU BULUN

Yukarıda paylaşılan görselde pandaların güzel vakit geçirdiğini, bazı pandaların ise gülümsediğini, bazılarının güneş gözlüğü taktığını, bazılarının ise şapka taktığını görebilirsiniz.

Herkes eğlenmek için elinden geleni yapıyor. Harika görünüyor. değil mi Pandalar eğlenirken aralarında göz göre göre gizlenmiş bir futbol topu vardır. Sizin için zorluk, gizli futbol topunu 13 saniye içinde bulmaktır.

Optik illüzyonlar, gözlem becerilerini ve zekayı test etmek için en basit araçlardan biridir. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın başka karmaşık yolları da var. Gerçek IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

FUTBOL TOPUNU 13 SANİYEDE BULDUNUZ MU?

Bu görselde pandalarla dolu bir futbol topunu 13 saniye içinde bulmanız isteniyor.
Bu test, gözlem becerilerinizi ve detaylara dikkatinizi test etmek için tasarlanmıştır.
Bu optik illüzyon testini bireysel olarak yapabilir veya grup içinde kimin en iyi gözlem becerisine sahip olduğunu görmek için arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilirsiniz.

Futbol topunu gördünüz mü? Acele edin, zamanın yarısı şimdiye kadar bitti. Bu görüntüdeki futbol topunu bulmanın en iyi yolu, görüntüyü dikkatlice izlemek ve futbol topuna çok benzeyen herhangi bir nesne aramaktır.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Kaçınız futbol topunu gördü? Futbol topunun nerede saklandığını merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıdaki resmi kontrol et. Futbol topu, görüntünün sağ tarafında pandaların arasında saklanıyor. Kolay tanımlama için bir daire ile işaretlenmiştir.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN