Resimdeki N harfini 11 saniyede bulanlar NASA'da işe başlıyor! Sadece yüksek IQ seviyesine sahip olanlar bulabiliyor!

Resimdeki N harfini 11 saniyede bulanlar NASA'da işe başlıyor! Sadece yüksek IQ seviyesine sahip olanlar bulabiliyor!

Bu zor beyin jimnastiği, insanları 11 saniye içinde resimdeki farklı harfi bulmaya zorluyor. Sadece yüksek IQ'ya sahip olanlar zor bulmacayı ayrılan sürede çözebiliyor. Yapabilir misin?

Bugün zekanızı test etmek için mücadele ediyorsanız, neden beyninizi hileli bir optik illüzyonla harekete geçirmiyorsunuz? Çoğu "M" harfinden oluşan 11 satır ve 20 sütun içeren bu resimde gizli olan ve keskin gözlü izleyicilerin mümkün olan en kısa sürede fark etmesi gereken bir "N" harfi vardır.

Açıklamalara göre, bu zeka oyununun gözlem becerilerinizi test ettiğini ve yalnızca yüksek IQ'ya sahip olanların bunu hızlı bir şekilde tamamlayabildiği söyleniyor. Resimdeki gizli harfi 11 saniye içinde bulabilir misin?

1-010.jpg

RESİMDEKİ N HARFİNİ BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka oyunu resimli bulmacada, çok sayıda M harfinin yan yana geldiğini görebilirsiniz. Ancak aralarında gizli olan N harfini çok az insan 11 saniyede bulabiliyor. Gizli harfi belirlenen zaman sınır içinde yalnızca en zeki insanlar tespit edebilir. IQ testi için hazır mısınız? Bu bulmacanın cevabı yazının sonunda verilmiştir. Ancak önce bulmacayı kendiniz çözmeden doğrudan cevaba gitmekten kaçının.

GİZLİ HARFİ GÖRDÜN MÜ?

IQ testleri genellikle birinin yüksek veya düşük zeka katsayısına sahip olup olmadığını belirlemek için yapılır. Test, bir kişinin bilişsel yeteneklerini, yani problemleri çözme ve mantıksal olarak muhakeme etme yeteneğini ölçer. Bu resimli zeka bulmacasın gizli olan harfi 11 saniye içinde bulmayı başarabilirsen IQ'nuz yüksek demektir. Gizli harfi buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resme baktıysanız ve şansınız yaver gitmediyse, işte size yardımcı bir ipucu: 'N'yi resmin sol tarafında bir yerde bulabilirsiniz. Hala zorlanıyorsanız, görüntünün ilk beş satırına odaklanın, her satıra tek tek dikkatlice baktığınızdan emin olun. Tek harfin nerede olduğunu görmek için kaydırabilirsiniz, ancak bunu bir spoiler uyarısı olarak kabul edin.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN