Sadece çok zeki insanların %1'i resimdeki gizli kadını 10 saniyede bulabiliyor! Şimdi zekanı test et

Sadece çok zeki insanların %1'i resimdeki gizli kadını 10 saniyede bulabiliyor! Şimdi zekanı test et

IQ'nuzu test etmek için optik illüzyon: Resimde bir ağaç gövdesi üzerinde oturan bir papağan gösterilmektedir. Ama bekleyin, bu resimde bir de gizli kadın var. Gizli kadını 10 saniye içinde görebilir misin?

Eğer bir optik illüzyon aşığıysanız, o zaman bu sizin için. Optik illüzyonlar, aslında orada olmayan bir şeyi görmeniz için beyninizi kandıran akıl almaz illüzyonlardır. Bu görsel illüzyonlar, beyninizin görsel bilgileri işleme biçimini, gözlerinizin çalışma biçimini ve beyninizin gördüklerinizi yorumlama biçimini etkileyebilir.

Bazı araştırmacılar, optik illüzyonların IQ seviyenizi test etmek için kullanılabileceğine inanıyor. Daha yüksek IQ'lu insanların optik yanılsamalardaki gizli kalıpları görmede daha iyi olduğunu iddia ediyorlar. Bunun nedeni, daha yüksek IQ'lu insanların ayrıntılara dikkat etmede daha iyi olmaları ve aynı zamanda kutunun dışında düşünmede daha iyi olmalarıdır.

1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KADINI BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyon, sosyal medya üzerinde paylaşılmıştır. Şimdi, bu son akıllara durgunluk veren optik yanılsamanın ilginç yanı, bu görüntüde gizli bir kadın var. Sanatçı bu yanılsamayı öyle bir şekilde resmetmiştir ki sanat eseri zihninizde algı oyunları oynayarak gizlenen kadını 10 saniye içinde bulmanızı zorlaştırır. Bir meydan okumaya var mısın?

GİZLİ KADINI BULDUN MU?

İddialar, yüksek IQ düzeyine sahip insanların yalnızca %1'inin bu optik illüzyonda gizli kadını bulabildiğini söylüyor. Bu optik illüzyon, IQ'nuzu test etmenin eğlenceli ve ilgi çekici bir yoludur. Daha doğru bir IQ seviyesi istiyorsanız, gerçek IQ testleri yapmalısınız. Resimdeki gizli kadını buldun mu?

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Hala gizli kadını arıyorsanız, onu bulmanıza yardımcı olmak için buradayız. Görsele dikkatli bakarsanız görseldeki gizli kadını görebileceksiniz. Bütün papağan kadının kendisidir. Aşağıdaki görseli referans olması için paylaştık.

2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN