Seçim öncesi her haneye 2000 TL'lik destek! e-Devlet'ten başvuru şartı var: Bu detaya dikkat

Seçim öncesi her haneye 2000 TL'lik destek! e-Devlet'ten başvuru şartı var: Bu detaya dikkat

Seçim öncesi maddi yardımlar da hız kazandı. Peki 2 bin TL hane başı yardım nasıl alınır? Şartlar nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Dar gelirli vatandaşlara maddi anlamda destek sağlanması için yapılan sosyal destek ödemeleri hızla devam ediyor. Yeni haberlere göre her haneye 2 bin TL ödeme yapılacak! Peki şartlar neler? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HANE BAŞI 2 BİN TL ÖDEME

İhtiyaç sahibi insanlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen sosyal destek ödemeleri kapsamında 2 bin TL hane başı ödeme yapılacak. 2 bin TL ödemelerden faydalanabilmek için hane içinde kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması şartı aranıyor. 

2 bin TL Hane Başı Ödemeler

2 bin TL hane başı ödemeler için başvurular e-Devlet sistemine kimlik numarası ve şifresi ile girip başvuru formu doldurularak yapılıyor. Başvurunun sağlıklı değerlendirilmesi için formun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması gerekiyor. Başvurular birkaç saat içinde onaylanıyor ve ödeme almaya hak kazanan vatandaşlar ödemelerini PTT aracılığıyla alabiliyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN