Seda Sayan'ın estetik aşkı! Ramazan Bayramı'nı hiçe saydı: "Bayram'ın bitmesini bekleseydin..."

Seda Sayan'ın estetik aşkı! Ramazan Bayramı'nı hiçe saydı: "Bayram'ın bitmesini bekleseydin..."

Son dönemde peş peşe yaptırdığı estetik ameliyatlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü sunucu Seda Sayan, Ramazan Bayramı'nı hiçe saydı. Seda Sayan'ın estetik ameliyatı için Ramazan Bayramı'nı tercih etmesi "Bayram'ın bitmesini bekleseydin..." yorumlarına neden oldu.

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programıyla reyting rekorlarını alt üst eden ünlü sunucu Seda Sayan'ın estetik aşkı Ramazan Bayramı'nı hiçe saydı.

Son dönemde peş peşe yaptırdığı estetik ameliyatlarıyla dikkatleri üzerine çeken Seda Sayan, Ramazan Bayramı'nda da bıçak altına yattı.Daha önce Fransız askısıyla suratını gerdiren ünlü isim, bu kez alt yüz ve gıdısı için estetik yaptırdı.

Geçtiğimiz haftalarda Fransız askısı ile yüzünü gerdiren Seda Sayan, Ramazan Bayramı'nda da bıçak altına yattı. Estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekleyen Seda Sayan, bu sefer de alt yüz ve gıdısı için "Lolita Lift" ameliyatı oldu.

O anları sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Seda Sayan, "Lolita olacağım" dedi. Ünlü sunucunun bu söylemi hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 60 yaşındaki Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda da bacaklarına 'Barbie Bebek' estetiği yaptırmıştı.

"BAYRAM'IN BİTMESİNİ BEKLESEYDİN..."

Seda Sayan'ın estetik ameliyatı için Ramazan Bayramı'nı tercih etmesi "Bayram'ın bitmesini bekleseydin..." yorumlarına neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN