Şimdi kendinize inanıp cesaretlenme vakti! Koç, boğa, aslan, başak, terazi ve kovalar... İşte 24 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Şimdi kendinize inanıp cesaretlenme vakti! Koç, boğa, aslan, başak, terazi ve kovalar... İşte 24 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Önemli bir girişimde bulunurken birileri sizden kuşku duyuyor olabilir. Başkalarının size inanmaması zor olabilir, özellikle de bu kişi hayran olduğunuz biri olduğunda. Ancak bu yüzden cesaretinizi kaybetmeyin. Bunun yerine bunu bir meydan okuma olarak görmeye çalışın. Kendinize inanırsanız, başkalarının hedefleriniz hakkında ne düşündüğü önemli olmayacaktır.

24 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hayatta kontrol edemeyeceğiniz bazı şeyler vardır. Örneğin, diğer insanların ne düşündüğünü veya ne yaptığını kontrol edemezsiniz. Şu anda, bu sizin için sinir bozucu olabilir çünkü etrafınızdaki birinin sizin kendinize ait olarak gördüğünüz bir şey üzerinde etkisi var. Ama sabırlı olun. Bu kişinin doğru şeyi yapıp yapmadığını kontrol edemeseniz de, kendi davranışlarınızı ve onun yanlış yaptığı şeylere nasıl tepki vereceğinizi kontrol edebilirsiniz. Bu konuda tutarlı olursanız, sonunda dürüst olanın siz olduğunu kanıtlarsınız ve bu paha biçilemez bir şeydir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir aile meselesi ya da dahil olduğunuz bir grup arasındaki bir sorunun çözümünde lider olmayı bekliyorsunuz. Ancak siz de ne yapacağınızı ya da bunu nasıl çözeceğinizi bilmiyorsunuz. Bu size büyük bir baskı gibi gelebilir. Ancak diğer insanlar size yöneliyor çünkü siz gücünüz, dürüstlüğünüz ve bir sorun karşısında geri adım atmayı inatla reddetmenizle tanınıyorsunuz. Yolunuzu bulacağınıza inanacak kadar kendinize güvenin. Gözünüz korkmasın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İşinizle ilgili bir konuda gelişmeler olması gerektiği veya olabileceği kadar hızlı ilerlemiyor ve ilgili diğer kişiler hayal kırıklığına uğruyor. Ancak başkalarının sizi başka yönlere çekmesine ve başka sorunları çözmeniz için size başvurmasına engel olamıyorsunuz. Tüm bunlar dikkatinizi yapmanız gereken şeyden uzaklaştırıyor. Bunun nedeni, ihtiyacınız olan ve hak ettiğiniz yardımı alamamanız olabilir. Buna dikkat çekerseniz, bu yardımı alabilir ya da alamayabilirsiniz, ancak en azından gecikmenin nedeni açık olacaktır ve ayrıca suçlanacak kişinin siz olmadığınız da ortaya çıkacaktır. Sesinizi duyurmaktan korkmayın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İstediğiniz bir şeyle aranızda duran o dev bariyer parçalanacak. Şu anda öyle görünmeyebilir çünkü siz onun ne kadar büyük ve heybetli göründüğüne odaklanmış durumdasınız. Bunun asla gerçekleşmeyeceğini düşünebilirsiniz. Ancak bazen araya kâinat girer ve yanlışlar doğru hale getirilir. Eninde sonunda o bariyer yıkıldığında, bu düşünceyi hatırlayın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Büyük bir işi tamamlamak için uğraşmak zorunda olduğunuz birinin tutumundan çok rahatsız olabilirsiniz. Belki de bu kişi kibirli ya da sinir bozucudur. Ama gerçekten önemli olan bu mu? Yüzeysel rahatsızlıkların yapmanız gereken işe odaklanmanızı engellemesine izin vermeyin. Bu gibi küçük şeylerle dikkatiniz dağılırsa, yaptığınız işi başarmanız çok daha uzun sürecek ve tüm süreç sinir bozucu bir şekilde yük altında kalacaktır. Neyin doğru yapıldığına odaklanın ve oradan devam edin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yakın zamanda yaşanan bir aksaklığa kadar işler sizin için oldukça iyi gidiyordu. Muhtemelen eskisinden daha neşeli, daha üretken ve odaklanmış olduğunuzu hissettiniz ve ardından birileri bazı duygusal çalkantılarla kişisel yaşamınızda kaos yarattı. Ancak buna dayanacak kadar güçlüsünüz ve kendinizi toparlayıp eskisi kadar harika olmamanız için hiçbir neden yok. Farkında olsanız da olmasanız da uzun bir yol kat ettiniz ve gücünüzün büyük bir kısmı bu gibi durumlar nedeniyle gelişti. Devam edin. İyi olacaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İki adım ileri ve bir adım geri. Muhtemelen hassas bir kişisel durumda bir süre bu şekilde devam edeceksiniz. Birisi, büyük olasılıkla bir aile üyesi veya üyeleri, size zorluk çıkarıyor ve bu konuda fazla bir şey yapamıyorsunuz. Bazı sıkıntılarla baş etmek zorunda kalacağınızı kabul ederseniz, bu her seferinde bir rahatsızlık olarak karşınıza çıkmayacaktır. Her sorunu ortaya çıktığı gibi ele alın ve sonra ilerlemeye devam edin. Siz izin vermezseniz sizi yıpratamazlar.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bilge insanlar size "akışa bırakmanın" huzurlu ilişkiler, keyifli bir iş hayatı ve genel olarak daha kolay ve zevkli bir yaşam deneyimi için iyi bir yol olduğunu söyleyecektir. Ancak, hiç şüphesiz, akıntıya karşı yüzmeniz gereken zamanlar da vardır. Şu anda zor bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz. Kendinizi bu türbülansa kaptırmak istemezsiniz ama buna mecbur kalabilirsiniz. Doğru olarak gördüğünüz şeylerle savaşan diğer kişilerle karşı karşıya olsanız da, ilkelerinizi ayakta tutmak zorundasınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

İçinde bulunduğunuz durum kesinlikle mükemmel olurdu, eğer... Bu ifadedeki boşluğu siz doldurabilirsiniz. Herhangi bir işin nasıl gideceğine dair çok idealize edilmiş bir fikriniz olabilir. Neredeyse her şey istediğiniz gibi gidiyor olsa da, sizi rahatsız eden bir kusur ya da farklılık var. Yine de bunu değiştiremeyeceğinize göre, iyiye odaklanıp sevmediğiniz şeylerle yaşamayı öğrenebilir veya deneyimden olabildiğince keyif alabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Önemli bir girişimde bulunurken birileri sizden kuşku duyuyor olabilir. Başkalarının size inanmaması zor olabilir, özellikle de bu kişi hayran olduğunuz biri olduğunda. Ancak bu yüzden cesaretinizi kaybetmeyin. Bunun yerine bunu bir meydan okuma olarak görmeye çalışın. Kendinize inanırsanız, başkalarının hedefleriniz hakkında ne düşündüğü önemli olmayacaktır. Ne kadar güçlü olduğunuzu unutmayın. Pes eden biri değilsiniz. Ama ne yapabileceğinizi başkasına kanıtlamak için değil, kendinize kanıtlamak için yola çıkın çünkü asıl önemli olan budur.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Sizi kızdıran birine çok fazla ilgi gösterirseniz, kızgınlık daha da artar. Söylediklerine ve yaptıklarına odaklanır ve bunun sizi çıldırtmasına izin verirseniz, çıldırırsınız. Bu, çirkin bir şeyi mikroskop altına koyup durmadan incelemek gibidir. Yine de bu öfke yaratan kaynağa istediğini vermezseniz, sonunda kuruyup gidecektir. Birileri kasıtlı olarak sizi kızdırmaya, sinirlendirmeye veya hayal kırıklığına uğratmaya çalışıyor olabilir. Onlara aradıkları ilgiyi ve tatmini gerçekten vermek istiyor musunuz?

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Son zamanlarda bir başkasının sadakatini veya onayını ya da her ikisini birden aradığınız için yanlış yola sapmış olabilirsiniz. Bunun farkına yeni varmış olabilirsiniz ve şimdi yanlış giden şeyi düzeltmenin bir yolu olmadığını düşünüyorsunuz. Ama var. Öncelikle, önceliklerinizi ve değerlerinizi sıraya koymanız ve en iyi seçimin ne olacağını bulmanız gerekir. Bunu görebildiğinizde, doğru yol açıkça ortaya çıkacaktır. Bu durumu tersine çevirebilirsiniz ve çevirmelisiniz de.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN