Squid Game heyecanı bacayı sardı! Yayın tarihi açıklandı: 2. sezon bomba gibi geliyor

Squid Game heyecanı bacayı sardı! Yayın tarihi açıklandı: 2. sezon bomba gibi geliyor

Tüm dünyayı kasıp kavuran Squid Game heyecanı bacayı sardı. Uzun süredir beklenen dizi o tarihte ekranlara geri dönüyor. 2 sezona bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanan dizi için hazırlıklar tamamlandı. Herkes o tarihte ekran başına geçsin. 2 sezon gümbür gümbür geliyor. İşte Squid Game 2. sezon yayın tarihi…

Uzun süredir yayınlanması beklenen Squid Game 2. sezon için hazırlıklar tamamlandı. Tüm dünyayı kasıp kavuran Squid Game, heyecanı Netflix ekranlarında yeniden izleyicilerle buluşacak. Peki, Squid Game, 2 sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Squid Game 2. sezon yayın tarihi…

SQUİD GAME 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Seong Gi-hun karakterine hayat veren Lee Jung-jae, yaptığı bir açıklama ile 2 sezon çekimlerinin ilk sezona göre daha uzun süreceğini açıkladı. Yeni sezon yayın tarihi ile ilgili araştırmalar devam ederken Netflix, herkesin merak ettiği o sorunun yanıtını verdi.

squid-game-2-sezon.jpg

2. sezon tartışmalarına son noktayı koyan Netflix, 22 Kasım 2023 tarihini işaret etti. Squid Game “ The Challenge” Kasım 2023'de ekranlarda yer alacak.

squid-game.jpg

SQUID GAME'İN KONUSU NEDİR?

"Kalamar Oyunu" anlamına gelen Squid Game, gerilim ve drama türünde yer alan bir dizi olarak Netflix ekranlarında yayınlandı. Maddi sıkıntıda olan yüzlerce kişinin bir alanda toplanarak 40.000 dolarlık büyük ödülün sahibi olması için çeşitli yarışmalara sokuluyor. Oyuna katılan bütün yarışmacıların rakibi eleyerek sona kalana kadar devam etmesi gerekiyor. Geçtiğimiz yıllarda ekranlara damga vuran dizinin yeni sezonu da büyük bir heyecanla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN