Tüm dünya şaşkın! Yasak getirdi abonesini yükseltti! Cezası üyelik ücretinden fazla

Tüm dünya şaşkın! Yasak getirdi abonesini yükseltti! Cezası üyelik ücretinden fazla

Dünyanın dört bir yanında kullanılan Netflix, yeni yasaklarını paylaştı. Yasaklar ile birlikte abone sayısını arttırmayı başaran platformda abonelik ücretleri de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 2023 Netflix abonelik ücretleri…

Dizi ve film tutkunlarının en çok tercih ettiği dijital platform Netflix olurken art arda gelen yasaklarda abone artışına engel olmadı. Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de en çok tercih edilen platformlar arasında yer alan Netflix, şifre paylaşım yasağı ile gündemdeki sıcaklığını koruyor. ABD ve 100'den fazla ülkeyi ilgilendiren şifre paylaşım yasağı birçok ülkede uygulamayı alındı. Zengin kütüphanesi ve kaliteli içerikleri ile herkesin dikkatini çeken platform yasaklara rağmen abone sayısını katlamaya devam ediyor. Abone sayısında düşüş beklenirken Netflix, herkese şaşırtan bir tablo ile diğer platformları sollayıp geçti. 2023 yılında Netflix platformu için ödenen üyelik ücretleri de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 2023 Netflix abonelik ücretleri…

4 GÜNDE ABONE SAYISI İKİYE KATLADI

Netflix şifre paylaşım engeli ile birlikte 4 gün içerisinde abone sayısında ciddi bir artış yaşadı. Şifre paylaşımının kaldırılması ile birlikte %100 etkinlik bir artış olduğu belirtilirken son 4,5 yılın rekor kullanımına ulaşıldığı duyuruldu. Şifre paylaşım yasağı henüz Türkiye'de uygulanmaya başlamadı. Yasakların Türkiye'de ne zaman görüleceği merak edilirken konu hakkında yapılacak açıklamalar bekleniyor. Yaşanan gelişmeler ile birlikte platformdaki üyelik ücretleri de merak edilmeye başladı.

netflix-ucretleri-ne-kadar-oldu.jpg


2023 NETFLİX ABONELİK ÜCRETLERİ

Netflix şifre paylaşım yasağı ile birlikte abonelik sayısını arttırırken güncel fiyatlarda merak konusu oldu. Netflix'te uygulanacak şifre paylaşım yasağının ardından paylaşımda bulunan kullanıcılar ise aylık 8 dolar Ücret ödemek durumunda kalacak. Tüm bunların yanı sıra Netflix'in aylık ücreti abonelik paketine göre değişiklik göstermektedir. Kullanıcılardan alınan üyelik ücretleri şu şekildedir:

  • Temel paket fiyatı 63,99 TL,
  • Standart paket fiyatı ise 97,99 TL
  • En üst paket olan özel paket fiyatı ise 130,99 TL olarak belirlendi.

Merak edilen konulardan biri de öğrenciler için ayrı bir üyelik ücreti olup olmadığıdır. Ancak Netflix öğrencilere de ayrıcalık tanımıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN