Ünlü şarkcı Sefo "Sünnet oldum" diyerek hastane odasından paylaşım yaptı! Sosyal medya çalkalandı!

Ünlü şarkcı Sefo "Sünnet oldum" diyerek hastane odasından paylaşım yaptı! Sosyal medya çalkalandı!

Son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan rapçi Sefo, hastaneden paylaşım yaptı. Art arda paylaşımlar yapan Sefo'nun sünnet oldum açıklaması sosyal medyaya damga vurdu.

Ünlü şarkıcı Sefo, Türkiye'nin sevilen genç sanatçılarının başında geliyor." Bilmem mi" ve "İzabella" şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Sefo lakabıyla bilinen Seyfullah Sağır ameliyat oldu.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Albüm iptal" paylaşımı ile hayranlarını endişelendiren genç şarkıcı, "Arkadaşlar ne oldum değil, ne olacağım diyeceksiniz. 3-4 ay önce şurada sahnedeydim, şimdi yataktayım" demişti.

sefi.jpg

"SÜNNET OLDUM ARKADAŞLAR"

Sefo, hastane odasından "Sünnet oldum arkadaşlar. Bir sıkıntı yok, gayet iyiyim" şeklindeki paylaşımıyla adından söz ettirdi. Peş peşe paylaşımlar yapan ünlü rapçi, safra kesesi ameliyatı olduğunu açıkladı.

sefojl.jpg

Sefo, paylaşımında "Safra kesesi ameliyatı oldum. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Sefo, operasyon sonrası hastane odasında arkadaşlarıyla konsolda oyun oynarken video paylaşıp, iyi olduğu mesajını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN