Vatandaşlara piyango vurdu! O bankalar muslukları açtı: Tamı tamına 60.000 TL ödeyecek! Duymayan kalmasın

Vatandaşlara piyango vurdu! O bankalar muslukları açtı: Tamı tamına 60.000 TL ödeyecek! Duymayan kalmasın

Kamu bankalarından Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank olmak üzere nakit kullanmak isteyen vatandaşlara gece duyurusunu paylaştı. İşte detaylar...

Vatandaşlara piyango vurdu! O bankalar muslukları açtı: Tamı tamına 60.000 TL ödeyecek! Duymayan kalmasın.

Kamu bankalarından Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank olmak üzere nakit kullanmak isteyen vatandaşlara gece duyurusunu paylaştı.  İşte detaylar...

kamu bankası

KAMU BANKALARININ KREDİ KAMPANYASI

Kamu bankalarından müjdeli haberler geldi. Emekli vatandaşların maaşlarını bu bankadan almaları durumunda hem de sigortalı çalışanların da maaşlarını bu bankalardan almaları durumunda verilecek olan kampanyanın detayları belli oldu. 

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank bankası kefilsiz ve şartsız olarak gelir belgesiz 60 bin TL 24 ay vadeyle sizlere verilmektedir. 

Bu bankalardan herhangi birinden biriyle başvurularınızı gerçekleştirerek, uygun faizlerle kredi imkanından faydalanabileceksiniz. 

Bu bankalar özellikle emekli vatandaşlar için kolaylıklar sağlıyor. Emekli maaşlarını bu kamu bankalarından birinden alan emeklilere anında nakit ödemesi yapılacak. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank ihtiyaç kredisi olarak geçen kampanyanın ayrıntıları açıklanmaya devam ediyor. Başvurular nasıl yapılacak? Mobil bankacılık, online bankacılık hizmetleri üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz gibi eski usül olarak bankaya giderek de başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Kefil şartı aranmıyor. 60 bin TL kredilerinizi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank bankalarından alabilirsiniz. Tabi bir şartla bu bankaların müşterisi olarak kredi kampanyalarından yararlanabilirsiniz.  

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN