WhatsApp’ta yeni özellik yolda! Mesajlaşmaya yeni bir soluk getiriliyor! Tüm işler planlı yapılacak

WhatsApp’ta yeni özellik yolda! Mesajlaşmaya yeni bir soluk getiriliyor! Tüm işler planlı yapılacak

WhatsApp yeni arama planıyla kullanıcıların tüm dikkatlerini üzerinde topluyor. WABetaInfo tarafından yayınlanan açıklama kapsamında WhatsApp'ın arama planlama özelliği üzerinde test çalışmaları yaptığı belirtildi. İşte WhatsApp'ın yeni güncellemesi hakkında merak edilen tüm detaylar…

2010 yılında hayatımıza dahil olan WhatsApp uygulaması anlık mesajlaşma uygulaması olarak kullanılmaya başladı.Daha sonra uygulama üzerine arama ve görüntülü konuşma özelliği eklenirken birçok kullanıcı da uygulamayı daha sık kullanmaya başladı.Her gün yeni bir güncelleme ile gündeme gelen WhatsApp son olarak arama planlama özelliği üzerinde çalışmalarına başladı. WABetaInfo’nun haberi doğrultusunda yeni özellik üzerinde çalışmaların devam ettiği belirtildi. İşte WhatsApp'ın yeni güncellemesi hakkında merak edilen tüm detaylar…

TÜM ARAMALAR PLANLI OLACAK


Grup sohbetleri yapabildiğimiz WhatsApp uygulaması şimdilerde arama planlama özelliği ile gündemdeki yerini alıyor. Bu özellik ile birlikte aynı grupta bulunan WhatsApp kullanıcılarının önceden bir arama planlayarak çevrimiçi toplantı oluşturabileceği belirtildi.

whatsapp-2-001.jpg

Yapılan güncelleme ile birlikte planlanan aramalar grup sohbetlerinin sol üst tarafında bulunan üç nokta işareti üzerinden ayarlanabilecek. Bu alanda yapılan ayarlamalar ile birlikte başlık tarih ve saat belirlenmiş olacak. Yani bu özellik ile birlikte kullanıcılar kendilerine o belirlenen saat aralığındaki toplantı için hazır bir şekilde bulundurabilecek.

Planlama özelliğinde herhangi bir hatırlatıcı olup olmadığı ise en çok araştırılan konular arasında yer. Ancak planlama için hatırlatma olup olmayacağı henüz belirlenmedi. Grup içinde planlanan aramanın unutulma oranının da düşük olduğu ifade ediliyor.
WABetaInfo, yeni güncelleme hakkındaki detayları paylaşırken açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

whatsapp-guncel.jpg
“WhatsApp grubunun bir etkinlik planlaması durumunda üyelerin ayrıntıları tartışmak ve herkesin müsait olduğundan emin olmak için bir arama planlayabilmesi gerçekten yararlıdır.”
Uygulama için güncellemelerin Android Beta 2.23.4.4 güncellemesi ile test edildiği duyuruldu. Kararlı sürüme ne zaman geleceği hakkında araştırmalar devam ederken konunun henüz netlik kazanmadığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN