Yasak Elma'nın Yıldız'ı ağlama krizine girdi! İçinde tutamadı "Yazık"

Yasak Elma'nın Yıldız'ı ağlama krizine girdi! İçinde tutamadı "Yazık"

Ünlü oyuncu Eda Ece gözyaşlarına boğuldu. Anıtkabir'e giden Ece depremden dolayı duygularına hakim olmadı. Atatürk'ü ziyaret eden ünlü oyuncunun hüngür hüngür ağlaması sosyal medyada gündem oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisiyle yıldızı parlayan Eda Ece, Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Herkesi gülümseten Eda Ece ilk kez gözyaşlarına hakim olmadı. Anıtkabir'e giden ünlü oyuncu herkesi ağlattı.

yasakelma.jpg

YASAK ELMA'NIN YILDIZ'I AĞLATTI

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan ve gönüllere taht kuran Eda Ece Anıtkabir'e gitti.

elma.jpg

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde depremzedeler için seferber olan ünlü isim duygularını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı. Ece'nin 'Gözyaşlarımı tutamadım' sözleri ise dikkat çekti.

yasaelam.jpg

ANITKABİR'E GİTTİ

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından soluğu Anıtkabir'de aldı.

yasakelmadizisi.jpg

DEPREM ÇOK ETKİLEMİŞTİ

İlk günden beri depremzedeler için seferber olan ünlü isim duygularını 'Sevgili Ata'mın huzuruna çıkınca bugün, bütün bu dolmuşlukla gözyaşlarımı tutamadım' sözleri ile ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN