Yıldız Çağrı Atiksoy'un acı günü: Koca bir devir kapandı

Yıldız Çağrı Atiksoy'un acı günü: Koca bir devir kapandı

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde 'Malhun Hatun' karakterini canlandıran oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, babaannesinin ölüm haberiyle sarsıldı. Ünlü oyuncu acı haberi, "Biliyorum ki sonsuzluğun en güzel mertebesinde özgürsün şimdi. İyi ki babaannem sen olmuşsun. Biz çok şanslı torunlardık. Şimdi seninle koca bir devir kapandı" sözleriyle duyurdu.

2022 yılında oyuncu Berk Oktay ile nikah masasına oturan Yıldız Çağrı Atiksoy, zor zamanlar geçiriyor. Babaannesini kaybeden ünlü oyuncu acı haberi, "Biliyorum ki sonsuzluğun en güzel mertebesinde özgürsün şimdi" sözleriyle duyurdu.

Atiksoy duygu dolu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'BİR KERE BİLE 'OF!' DEDİĞİNİ GÖRMEDİM'

Hayatımda en sevdiklerimin başında gelen canım babaannem, pamuğum...Tanıdığım en melek, en pamuk kalpli insan... Etrafını sadece güzelleştirmek için var olan, iyiliğe odaklı, ender ruhlardan... Biliyorum ki sonsuzluğun en güzel mertebesinde özgürsün şimdi.

O eller; 8 evlat, bir o kadar da torun büyüttü. Bir kere bile 'Of!' dediğini görmedim. Hayatı boyunca sevgiyle, sabırla, şefkatle kocaman bir aile inşa etti. Hayattaki en kıymetli şeyi; aile olmayı öğretti bize. En büyük miras ondan bize kalan. İman dolu 95 yıl...

Teşekkürler senden öğrendiğimiz her şey için... İyi ki babaannem sen olmuşsun. Biz çok şanslı torunlardık. Şimdi seninle koca bir devir kapandı. Kalbimizin en güzel köşesinde çocuklarımıza anlatacağımız en güzel insan olarak kalacaksın hep. Seni çok seviyorum, huzur içinde uyu çınarımız... Sen gerçekten bu yeryüzünde yaşayan bir melektin..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN