Aytun Çıray: 2001 tarzı bir seçim yaşayacağız | Semra Alkan 40 Dakika

Semra Alkan'ın hazırlayıp sunduğu Semra Alkan'la 40 Dakika'ya bu hafta İyi Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, konuk oldu. Gelecek seçimde en önemli etkenin ekonomi olacağını belirten Çıray, "2001 tarzı bir seçim yaşayacağız." dedi.

YUSUF BOLAT  | KARAR

Semra Alkan, haftanın iki günü alanında uzman isimleri KARAR TV'de ağırlıyor. Bu haftanın ilk konuğu İyi Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray oldu.

Türkiye'nin içinden geçtiği ekonomik buhranın 2001'den daha kötü olduğunu belirten Aytun Çıray, "Türkiye'nin içinden geçtiği bu durum 2001'den daha geride olduğu için 2001 tarzı bir seçim yaşayacağız. Sürprizlere açık bir seçime gidiyoruz. Ne zaman olacaksa olsun." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in yurt gezilerini değerlendiren Çıray, "Akşener sokakta vatandaşların derdini dinliyor. Neredeyse insanların yüzde 100'ü ekonomiden şikayetçi." dedi.

"MİLLET YENİ  PARTİLERE SES VERECEK"

Türk siyasetindeki yeni partilerin konumu değerlendiren Çıray, "Yeni kurulan partiler var. Yeni partilerden DEVA ve Gelecek Partisi'nin etkili olacağını düşünüyorum. Bunlar içeriden sesler. Ali Babacan ekonominin en iyi olduğu dönemde ekonomi bakanıydı. Millet bu iki partiye ses verecektir. İYI Parti'ye oy vermek istemeyen diğer partilere oy verecek. AK Parti geçmişte olduğu gibi seçime rahat gitmiyor" diye konuştu.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN