Akif Beki: İktidar, CHP'yi terör örgütü kuklası haline getirmeye çalışıyor

Akif Beki ve Yıldıray Oğur Reşitpaşa Yokuşu'nda gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti grup toplantısındaki konuşması değerlendirildi. Beki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye yüklenmesini eleştirerek, "Olan bitenlerin suçlusu olarak Kemal Kılıçdaroğlu gösteriyor. Ülkenin kötü gidişatının suçlusu 'Bay Kemal' mi? diye tepki gösterdi.

Akif Beki ve Yıldıray Oğur gündeme dair sıcak konuları Reşitpaşa Yokuşu'nda masaya yatırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı konuşmasına Beki, "Terör davası açılırsa zararlı çıkan iktidar olur" diye konuştu.

"CHP'Yİ TERÖR KUKLASI YAPMAYA ÇALIŞYORLAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısındaki konuşmasında CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "PKK güdümündeki siyasi yapıya göz kırpıyor" sözleri Beki tarafından eleştirildi. Beki, "CHP'yi terör örgütü kuklası haline getirmeye çalışıyor. Muhalefete karşı ön yargı oluşturma derdinler" ifadelerini kullandı.

Beki, "Ülkedeki kötü gidişatının sebebi Bay Kemal mi?" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"HDP'yi terörist yapan şey Kandil'e gitmesiyse, İmralı'dan mektubu getirip Diyarbakır meydanında okumayı da mı Bay Kemal yaptı. Eğer bu teröristlik alametiyse bu iktidarın aleyhine bir durum. Bundan dolayı bir dava açılırsa iktidar lehine olmayan bir durum çıkar ortaya. Fakat bu hukuki bir suçlama olmasına rağmen siyaseten karalama amaçlı kullanılıyor."

"ÖNCEDEN ÖĞRENCİNİN BURSU KESİLEMEZ DİYEN ERDOĞAN, ŞİMDİ TERÖRİST DİYOR"

Erdoğan, grup toplantısında Kayyum atamasını aylardır protesto eden Boğaziçi Üniversitesi'ndeki öğrencilere ilginç bir benzetme yaptı. Öğrencileri 'terörist kılıklı' olarak nitelendiren Erdoğan'a, Beki , "Kızdığında idarenin 'öğrencinin bursunu kesemez değişikliğini' yapan AK Parti şimdi öğrencileri terörist ilan ediyor" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Başbakan' olacağım sözlerini trajikomik olarak değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini ise Oğur, "HDP sizi veto etti. İYİ Parti'ye orada ne işiniz var demek istiyor" diye değerlendirdi.

Beki de Erdoğan grup toplantısında CHP ve İYİ Parti'ye yüklenmesini, "Toplantıyı CHP ve İYİ Parti'ye tahsis etmiş" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN