Özkan Uğur'a veda: Cem Yılmaz gözyaşlarını tutamadı

Özkan Uğur'a veda: Cem Yılmaz gözyaşlarını tutamadı

Geçtiğimiz aylarda kanser hastalığına yakalanan ve tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Özkan Uğur için bugün AKM'de cenaze töreni düzenlendi. Usta sanatçıyla birçok ortak projeye imza atan Cem Yılmaz, törende gözyaşlarını tutamadı.

Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan ve Üsküdar’da özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetti. Özkan Uğur için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Usta sanatçıyla birçok projeye imza atan Cem Yılmaz, tören sırasında gözyaşlarını tutamadı.

USTA SANATÇI İÇİN AKM'DE TÖREN DÜZENLENDİ

Uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı dolayısıyla 69 yaşında vefat eden oyuncu ve MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tören düzenlendi. Törene, sanatçının ailesinin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, ve Ozan Güven'in de aralarında bulunduğu yakın dostlarıyla sevenleri katıldı.

Törenin ardından Özkan Uğur için öğle namazını müteakip Taksim Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

ozkan-ugur-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN