Sporsuz kilo vermenin sırrı buymuş! Ünlü doktor cayır cayır yağ yakma formülünü açıkladı: Bunu yapan dal gibi kalacak

Sporsuz kilo vermenin sırrı buymuş! Ünlü doktor cayır cayır yağ yakma formülünü açıkladı: Bunu yapan dal gibi kalacak

Kilo vermek isteyenleri çok mutlu edecek! Sporsuz kilo vermenin sırrı bulundu! Ünlü doktordan cayır cayır yağ yakma formülü! Bunu uygulayan dal gibi kalacak...

Doktor Alexis Missick, kilo verme çabalarını desteklemek için spor yapmanın yanı sıra başka etkili yöntemlere de odaklanmanın önemine dikkat çekiyor. İşte Dr. Missick'in kilo verme konusundaki önerileri:

SPOR YAPMADAN KİLO VERMENİN YOLLARI

20 kilo vermek istiyorum

  • Şekeri kısıtlayın: Dr. Missick, vücudun belirli bir miktarda şeker ihtiyacı olduğunu belirtirken, aşırı miktarda şeker tüketiminin sorunlu olduğunu vurguluyor. "Şeker alımınızı azaltmaya çalışın ve daha uzun süre tok tutacak düşük salınımlı karbonhidratları tercih edin" diyor.

  • Bolca su tüketin: İnsanlar bazen susuzluğu açlıkla karıştırabilir ve gereksiz yere fazla yemek yiyebilirler. Dr. Missick, atıştırmak istediğinizde önce bir bardak su içmeyi denemenizi ve gerçekten aç hissedip hissetmediğinizi kontrol etmenizi öneriyor.

  • İyi uyuyun: Kilo verme hedeflerinizin etkilenebileceği bir diğer önemli faktör de uyku düzenidir. Dr. Missick, gecede sekiz saat uyku almaya çalışmanın önemli olduğunu ve uyku problemleri yaşıyorsanız takviyelerden faydalanabileceğinizi belirtti.

  • Daha fazla protein tüketin: Diyetinize odaklanırken protein alımına önem vermek, kas onarımına ve büyümesine yardımcı olur. Dr. Missick, tavuk, biftek, ton balığı, yumurta, süt ürünleri, soya ve baklagiller gibi yüksek protein içeriğine sahip gıdaların tercih edilmesi gerektiğini söylüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN