Engelli vatandaşlara simit camekan dağıtılacak! O belediyeden büyük hareket: Son başvuru 20 Kasım

Engelli vatandaşlara simit camekan dağıtılacak! O belediyeden büyük hareket: Son başvuru 20 Kasım

O belediyeden engellilere büyük destek haberi! Belediye engelli vatandaşlara ekonomik destek sağlamak için 100 adet simit camekanı dağıtacak. Noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle kazananların belirleneceği, simit camekan dağıtımıyla ilgili detaylar haberimizde...

"Engelsiz Başkent" anlayışıyla hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşları sosyal hayata kazandırmak ve ekonomik olarak destek vermek amacıyla yeni çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda harekete geçen belediye, 2023 yılında da 100 engelli vatandaşa kura çekilişiyle simit camekanı verecek.

BAŞVURULAR 20 KASIM'DA SON BULACAK!

ABB Zabıta Daire Başkanlığı'nca şartları uygun görülen engelli vatandaşlar, talep edilen evraklarıyla 20 Kasım 2023'e kadar Gençlik Parkı'ndaki Zabıta Karakolu'na giderek mesai saatleri arasında başvurularını yapabilecek.

abb-engelli-vatandaslara-simit-camekan-1.jpg

Başvurusu kabul edilen vatandaşlara verilecek simit camekanı, noter huzurunda gerçekleşecek kura çekilişi ile belirlenecek. Kura çekilişi ise 28 Kasım'da yapılacak.

Minimum yüzde 40 engelli heyet raporuna sahip olan vatandaşların katılabileceği kura çekilişi, şeffaf belediyecilik ilkesi doğrultusunda ABB TV ile Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından da canlı olarak aktarılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN