İstanbul’dan sonra sıra şimdi Ankara’da! Taksi ücretlerini duyan yürümeye karar verecek… İndi-bindi ücreti bile uçtu

İstanbul’dan sonra sıra şimdi Ankara’da! Taksi ücretlerini duyan yürümeye karar verecek… İndi-bindi ücreti bile uçtu

Hayat pahalılığı her geçen gün artarken birçok alanda yeni zamlarla karşılaşmaya devam ediyoruz. Şimdi de taksi ücretlerinde değişikliğe gidildi. İstanbul'dan sonra sıra Ankara’ya geldi. Yeni ücretleri görenler yürümeye karar verecek…

ZEYNEP ORHAN

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da taksi ücretlerine zam gelmişti. Taksiler şimdi de Ankara’da zam kararı aldı. Bu kapsamda Ankara’daki taksi ücretlerine yüzde 30’luk bir zam geldi. Bu zamlarla beraber indi bindi ücretleri bile bir anda yükseldi. Ankaralılar bu haberi duyunca taksiden uzak duracak gibi görünüyor.

yeni-proje-30.jpg

19 OCAK’TAN İTİBAREN GEÇERLİ

Başkentte taksimetre ücretleri güncellenirken indi bindi ücretleri gelen zamla beraber 50 liradan 75 liraya yükseldi. Kilometre ücretine yüzde 30 zam yapıldı. Söz konusu yeni tarifenin 19 Ocak Cuma günü itibariyle Taksim metrelere yansıyacağı öğrenildi.

Bunların yanı sıra gelen zamla beraber taksimetre kilometre ücreti 15 liradan 20 liraya çıktı. Taksi açılış ücreti ise zamdan önce 18 lirayken zamla beraber 25 lira olarak güncellendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN