İzmir'de iki otomobil birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

İzmir'de iki otomobil birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

Trafikte dikkatsiz araç kullanımı, bir anlık dalgınlık, tutmayan fren gibi birçok etkenden kazalar meydana geliyor. Bir trafik kazası haberi de İzmir'den geldi. İki otomobil adeta birbirine girdi. İlk belirlemelere göre iki kişi hayatını kaybetti. Ekipler yaralıların da olduğuna dikkat çekerek tedavilerinin sürdüğünü belirtti.

İzmir-Kemalpaşa yolu Hayıtlıkır mevkisinde K.I'nın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. H.P. idaresindeki otomobille kafa kafaya çarpışan otomobil 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

yeni-proje-2-007.jpg

Çarpmanın etkisiyle savrulan K.I'nın kullandığı otomobil, yol kenarındaki duvara çarparak durdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Sağılık ekipleri, otomobilin sürücüsü K.I. ile eşi N.I'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer araçtaki yaralı otomobil sürücüsü H.P. ile yanındaki N.P. ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

yeni-proje-4-004.jpg

YOL BİR SÜRE ULAŞIMA KAPANDI

Kazada yaşamını yitiren 2 kişinin cenazeleri savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN