Kağıthane'de korkutan yangın: Üç binanın çatısı alevlere teslim oldu

Kağıthane'de korkutan yangın: Üç binanın çatısı alevlere teslim oldu

Kağıthane'de iki katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın bir süre sonra yandaki binaların çatılarına da sıçradı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Üç binanın çatısı alevler içinde yanarak küle döndü. Vatandaşlar, korku dolu anları cep telefonları ile kaydetti.

İstanbul Kağıthane Çeliktepe Mahallesi Çiçek Sokak'ta bulunan iki katlı binanın çatı katında saat 08.30 sıralarında yangın çıktı. Binanın çatı katındaki alevleri gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerine olayı ihbar etti. Çatıdan çıkan alevler bitişik binalardaki çatılara da sıçraması ile yangın büyüdü.

Vatandaşlar kendi imkanlarıyla yangına müdahale etmeye çalıştı. Olay yerine Seyrantepe, Beşiktaş, Şişli itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına iki yönden müdahalede bulunan ekipler kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle üç binanın çatısı yanarak kullanılmaz hale geldi.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN