Al Nassr maçları hangi kanalda yayınlanıyor? Suudi Arabistan Pro Lig maçları hangi kanalda izlenir? Al Nassr maçları nereden izlenir?

Al Nassr maçları hangi kanalda yayınlanıyor? Suudi Arabistan Pro Lig maçları hangi kanalda izlenir? Al Nassr maçları nereden izlenir?

Cristiano Ronaldo'nun transfer olduğu Al Nassr takımının maçlarını seyretmeyi isteyenler, maçların hangi tarihlerde oynanacağını araştırıyor. Peki, Al Nassr maçları ne zaman başlayacak? Al Nasrr maçları hangi kanaldan izlenecek? İşte, Al Nassr takımının maçlarıyla ilgili detaylar...

Futbolun yıldız ismi Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'a transfer oldu. Ronaldo'nun transferi sonrasında Al Nassr takımı futbolseverlerin merceğine girdi.

SUUDİ ARABİSTAN PRO LİGİ NE OLUYOR?

Dûrî el-Muhtarifin es-Suudî, ülkenin en üst düzey futbol ligi. Birinci sezonunu 1977'de oynamıştır. Her sezonun sonunda sıralamanın en altında yer alan 2 takım Ed-Dûrî ed-Derece el-Ula's-Suudî'ne düşer.

Suudi Arabistan'ın Profesyonel Ligi'nde 1. olan AFC Asya Şampiyonlar Ligi'ne gitmektedir. 1. olanlarla birlikte ilk 6'da yer alan kulüpler de Şampiyonlar Kupası'na gidiyor.

İlk 3'e girenlere verilen para ödülü şöyledir:

Birinci takıma:2.5 milyon Suudi Arabistan Riyali

İkinci takıma:1.5 milyon Suudi Arabistan Riyali

Üçüncü takıma:1 milyon Suudi Arabistan Riyali

 all nasr maçları

AL NASSR MAÇLARI HANGİ KANALDAN İZLENİR?

Suudi Arabistan Prog Lig karşılaşmaları Eurosport'ta yayınlanıyor. Buraya üyeliğinizi gerçekleştirerek tüm maçları canlı olarak seyredebilirsiniz.

EUROSPORT NE OLUYOR?

Eurosport, Discovery'e bağlı olarak çalışan merkezi Fransa'da olan uluslararası spor yayıncılık kanalıdır. İlk yayınını 5 Şubat 1989 tarihinde yapmıştır. Yaz ile kış olimpiyatlarını mutlaka yayınlamaktadır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN