Ali Koç görevi bıraktığı an Fenerbahçe'nin başkanı banko Aziz Yıldırım olacak

Ali Koç görevi bıraktığı an Fenerbahçe'nin başkanı banko Aziz Yıldırım olacak

Süper Lig'in 29. haftasını değerlendiren ve SkySpor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Şansal Büyüka'nın Aziz Yıldırım sözleri Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı. İşte duayen yorumcunun gündeme damga vuran o sözleri...

Fenerbahçe-Pendikspor ve Galatasaray-Ç.Rizespor karşılaşmalarını yorumlayan Şansal Büyüka'nın 'Aziz Yıldırım' iddiası Sarı Lacivertli cephede bir hayli dikkat çekerken, duayen yazarın 'Saadettin Saran ile Aziz Yıldırım seçime girerse Fenerbahçe'nin yeni başkanı banko Aziz Yıldırım olur' sözleri oldukça ses getirdi. İşte Büyüka'nın değerlendirmeleri...

İSMAİL KARTAL İLK GOL SORUNUNU ÇÖZMELİ

Pendikspor ilk yarıda Fenerbahçe'den çok daha iyi oynadı. Fenerbahçe'nin en büyük hatası çabuk sinirlenmesi ve Pendikspor'un tuzağına düşmesi. Fenerbahçe'nin en sakin oyuncuları bile sarı kart gördü, Dzeko'yu gördünüz, o bile agresifti. Fenerbahçe Kadıköy'de oynadığı son 4 maçta hep ilk golü yemiş bu tesadüf mü, rastlantı mı? Çare bulsana İsmail hocam ilgilensene, çözsene şu sorunu. Rakipler artık Fenerbahçe'yi çözdü, Fenerbahçe önde bastığında arkada boşluk bırakıyor ve rakipler bunu çok iyi kullanıyor.

depophotos-18255395.jpg

Livakovic hiçbir topa çıkmıyor Halil'in attığı gol 6 pasın içi. Rakibi bırak kendi oyuncuna bile vurdurmaman lazım. Fenerbahçe'nin bir başka eksiği artık şut atmıyorlar önceki maçlara baktığınızda 17 şut, 20 şut atardı şimdi ilk isabetli şut 56'da geldi.

MERT HAKAN YANDAŞ KIRMIZI GÖRMELİYDİ

İlk yarıda 23 dakika top oyunda kalmış, aynı saatlerde Liverpol-City maçı vardı bakıyorum yatan futbolcu yoktu. Bizde yatan kalkmıyor, kesinti üstüne kesinti. Topun sürede kalma süresi toplamda 47 dakika! Türk futbolunun buna bir çare bulması lazım. Mert Hakan Yandaş 'Buradan çıkamazsın' ifadelerini kullandıysa kırmızı kart görmesi lazım.

BU TFF'YLE AZİZ YILDIRIM BAŞEDEBİLİR

Fenerbahçe şampiyon olsun ya da olmasın Ali Koç mutlaka görevine devam etmeli. Ali Koç'un spor kulübü adına yaptıkları inkar edilemez. Eğer Ali Koç başkanlığı bırakacaksa Aziz Yıldırım başkan olmalı. TFF ile anca Aziz Yıldırım baş edebilir. Saadettin Saran seçime girerse Aziz Yıldırım da girer diyorlar, eğer ikisi yarışırsa banko Aziz Yıldırım kazanır.

aziz-yildirim.jpg

Oosterwolde, İsmail Yüksek gibi futbolcuların başarılı performansları Avrupa kulüplerinin hafızasına girdi. Bu iki futbolcu sezon sonunda çok iyi teklifler alabilir.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA FARK YARATAN OYUNCU KEREM DEMİRBAY'DIR

Süper Lig'in en güçlü oyununu Galatasaray oynuyor. Okan Buruk'un oturmuş bir kadrosu var, Galatasaray'ın kolay kolay puan kaybedeceğini düşünmüyorum. Burada Kerem Demirbay'ın hakkını vermek gerekiyor. Şu anda Süper Lig'in fark yaratan 1 numaralı oyuncusu Kerem Demirbay'dır. Sol ayağı müthiş, Almanya eğitimi almış, alt yapısı çok iyi bana göre şampiyonluk yarışını etkileyecek bir numaralı oyuncu Kerem Demirbay'dır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN