Beşiktaş transfer avında

Beşiktaş transfer avında

Teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde gelecek sezona hazırlanan Beşiktaş’ta tek hedef şampiyonluk olarak belirlendi. Transfer çalışmalarını bu doğrultuda yürüten Siyah-Beyazlılar kadrosuna en az 5 yeni isim katacak.

Tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş idaresinde geride bıraktığımız sezonda yüksek performans gösteren Beşiktaş’ta gelecek sezon çalışmaları hızla sürüyor. Şampiyonluk parolasıyla yolan çıkan Siyah-Beyazlılarda teknik ekip ve Şenol Güneş’in birincil önceliği yapılacak transferler oldu. Transfer hata yapmak istemeyen Kara Kartal Güneş’in istekleri doğrultusunda hareket edecek.

Geçen sezonun devre arasında kadrosunu birçok isimle güçlendiren Beşiktaş, kadrosuna kattığı isimlerle ikinci yarının adeta parlayan takımı olmuştu. İstediği oyunu yeni transferlerle sahaya yansıtan Güneş, önümüzdeki sezonda yeni isimlerle şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş de yaptığı açıklamada hangi bölgelere transferlerin gerektiğini belirtti. Çok acil olarak takıma bir stoper isteyen tecrübeli teknik adam, iki yönlü oynayabilen bir orta saha ihtiyaçlarının acil olduğunu açıkladı.

retre.jpg

Nathan Redmon’un bonservisini almak isteyen Kartal, Redmond’un yanı sıra birçok isimle yaptığı görüşmelerde olumlu sonuçlar alıyor. Genç oyuncu Halil Dervişoğlu’yla da anlaşan Siyah-Beyazlılar, oyuncunun kulübü Brendford’la transfer masasında oturacak. Savunmada Güneş’in istediği Alexander Djiku ile önemli mesafe kat eden Beşiktaş kurmayları oyuncuyla büyük oranda anlaşmaya vardı. Orta sahaya da yeni isimler katmak isteyen Siyah-Beyazlılar Amartey ve Kuzyaev’i imza aşamasına getirdi.

Geçen sezon Leicester City formasıyla Premier Lig’de 24 karşılaşmaya çıkan Amartey, Şenol Güneş’in onay vermesi halinde Beşiktaş’ın yurt dışı kampına katılacak. Kuzyaev’de geçtiğimiz sezon Zenit formasıyla ligde 26 karşılaşmada 1875 dakika oynayıp 5 gol, 6 asist kaydetti. Bu iki isimle orta saha problemlerini tamamlamak isteyen Siyah-Beyazlılar oyunculara imza attırmak istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN