Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Kartal'ı artık o isim çalıştıracak!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Kartal'ı artık o isim çalıştıracak!

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta yeni teknik adam belli oldu. Kartal'ı artık o ismin çalıştırması bekleniyor.

Bu sezon zor günler yaşayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor'a 3-2 mağlup olarak sahadan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı.

Bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalarak Şenol Güneş ile yolları ayıran ve erken seçin kararı alan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Son olarak 11. hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalyaspor'a 3-2 boyun eğen Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Şenol Güneş ile yollarını ayırdıktan sonra Burak Yılmaz ile çalışma kararı alan Beşiktaş'ta teknik adam konusu nihayete kavuştu. Siyah-beyazlı ekibin yeni teknik adamı herkesi şaşırtan bir isim oldu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; 'Erken seçim' kararı sonrasında Beşiktaş'ta başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan Hasan Arat, siyah-beyazlı ekibin efsane ismi Samet Aybaba ile bir araya geldi.

Hasan Arat'ın seçimi kazanması halinde tecrübeli teknik adama futbol direktörlüğü görevini teklif edeceği kaydedilirken taraflar arasındaki ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. Candaş Tolga Işık'a konuşan Arat, Aybaba ile masaya oturduğunu açıklayarak "Görüştüm. Bütün Beşiktaşlılarla görüşmeye de devam edeceğim ama şu an için hiç kimseye hiçbir teklif yok. Tek planım var o da Beşiktaş futbol yönetiminin iskeletini Beşiktaşlılara teslim etmek" dedi.

Samet Aybaba sürprizi; yıllar sonra geri mi dönüyor?- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Aybaba son olarak Adana Demirspor'da görev almış ve 2021 yılında Akdeniz ekibinden ayrılmıştı. Seçimi Arat'ın kazanması halinde Aybaba'nın Beşiktaş'a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor

Tecrübeli teknik adam daha önce 2012-2013 sezonunda Beşiktaş'ta görev almış ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN