Beşiktaş'ta ilk başkan adayı belli oldu! Kartal'ın eski oyuncusu adaylığını resmen açıkladı: 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu!

Beşiktaş'ta ilk başkan adayı belli oldu! Kartal'ın eski oyuncusu adaylığını resmen açıkladı: 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu!

Lugano yenilgisi sonrasında seçim kararı alan Beşiktaş'ta hangi isimlerin başkanlık için yarışacağı merak konusu oldu. Siyah-beyazlı ekibin eski oyuncusu Beşiktaş'ta başkan adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Dün akşam evinde UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. hafta karşılaşmasında İsviçre ekibi Lugano'ya 2-3 mağlup olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı yönetim alınan başarısız sonuçların ardından seçim kararı alırken Beşiktaş'ın eski oyuncusu seçim için başkan adaylığını resmen açıkladı.

Son dönemde Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarısız sonuçlara imza atan Beşiktaş'ta Lugano yenilgisi sonrasında teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa etti. Siyah-beyazlı ekibin başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ise seçim kararı aldı. Seçimin en geç aralık ayı başında yapılması planlanırken Başkan Çebi'nin henüz adaylık için net kararını vermediği öğrenildi.

Siyah-beyazlı camiada hangi isimlerin başkan adaylığı için yarışacağı merak konusu olurken Beşiktaş'ın eski oyuncusu, başkan adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

1976-1987 yılları arasında Beşiktaş basketbol takımında forma giyen ve 2012 yılından itibaren Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nde (TMOK) çeşitli görevlerde bulunan Hasan Arat, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada Beşiktaş başkan adaylığını resmen açıkladı.

Arat, paylaşımında "Büyük Beşiktaş Camiası, Beşiktaş Jimnastik Kulübümüzün Olağanüstü seçim kararı açıklaması camiamıza hayırlı olsun. Çıktığımız yol artık tüm BEŞİKTAŞLILARIN yoludur." ifadelerine yer verdi.

HASAN ARAT KİMDİR?

27 Eylül 1959'da İstanbul'da dünyaya gelen Hasan Arat, Türk spor yöneticisi, iş adamı ve eski profesyonel basketbolcudur. İstanbul'un 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarına ev sahipliği yapma adaylığının lideriydi.

1976-1987 yılları arasında Beşiktaş basketbol takımında forma giydi. Bu süreçte Beşiktaş ile 3 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu yaşadı. Arat, basketbolculuk kariyerinin ardından iş hayatına atıldı.

2012 yılından itibaren Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nde (TMOK) çeşitli görevlerde bulundu. Arat, 2012-2016 yılları arasında TMOK Yönetim Kurulu Üyeliği, 2016-2020 yılları arasında TMOK Başkan Vekilliği ve 2020 yılından itibaren TMOK Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN