Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! 10 yıllık birliktelik sona erdi: Kartal o isimle yollarını ayırdı

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! 10 yıllık birliktelik sona erdi: Kartal o isimle yollarını ayırdı

Yarın akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ele turunda Arnavutluk ekibi Tirana'nın konuğu olacak Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık yaşandı. Söz konusu bu gelişme sonrasında 10 yıllık birliktelik son buldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ele turu ilk maçında Arnavutluk ekibi Tirana'yı İstanbul'da 3-1 ile geçen Beşiktaş, yarın akşam rakibinin konuğu olacak. Turu geçmesine kesin gözüyle bakılan siyah-beyazlı ekipte maça saatler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ele turunda Arnavutluk ekibi Tirana'nın konuğu olacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal'da yaşanan sürpriz ayrılık siyah-beyazlı taraftarları şoke etti.

Transfer sezonunun başından bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey ve Hırvat golcü Ante Rebic'i kadrosuna katan, eski golcüsü Burak Yılmaz'ı ise Şenol Güneş'in teknik ekibine katan Beşiktaş, 10 yıldır tecrübeli teknik adamın ekibinde yer alan Eren Şafak ile yollarını ayırma kararı aldı.

Gazeteci Sercan Dikme'nin aktardığına göre; 10 yıldır Şenol Güneş'in ekibinde yer alarak özellikle rakip analizi konusunda uzmanlaşan Eren Şafak, Beşiktaş ile yollarını ayırdı. Şafak'ın Tuzlaspor'a ima atarak teknik adamlık kariyerine adım atacağı öğrenildi.

Şenol Güneş'in yardımcısı Eren Şafak, 1. Lig takımıyla anlaştı - Futbol Haberleri - Spor

Dikme söz konusu gelişme hakkında "Bayram Bektaş’ın ardından Şenol Güneş’in ekibinden ayrılacak diğer yardımcı antrenör Eren Şafak olacak gibi duruyor. Bayram Bektaş özel sebeplerinden dolayı ayrılmak istemişti, Eren Şafak ise Tuzlaspor’da teknik direktör olacak gibi. Eren Şafak, 10 yıldır Şenol hocayla çalışan ve özellikle rakip analizi konusunda hocanın elini fazlasıyla rahatlatıyordu. Bugün son bir görüşme yapılacaktı. Herkes için hayırlısı olsun." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN