Beşiktaş'ta yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor! Yeni takımında resmen tarih yazıyor! Kartal onu sattığı için resmen yas tutuyor...

Beşiktaş'ta yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor! Yeni takımında resmen tarih yazıyor! Kartal onu sattığı için resmen yas tutuyor...

Bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa'da beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta büyük bir pişmanlık yaşanıyor. Kartal'ın eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Bu sezon Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalarak önce Şenol Güneş daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayıran ve başkanlık seçimi için adeta geri sayıma geçen Beşiktaş'ta büyük bir pişmanlık yaşanıyor. Siyah-beyazlı takımın suda ucuza sattığı yıldız futbolcu, yeni takımında fırtına gibi esiyor

Bu sezon zor günler yaşayan Beşiktaş'ta yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Kartal'ın sudan ucuza sattığı eski yıldız, yeni takımında gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakarak dikkatleri üzerine çekti.

Geçen sezon yaz transfer döneminde sadece 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak İskoç devi Glasgow Rangers takımına transfer olan 22 yaşındaki savunma oyuncusu Rıdvan Yılmaz, İskoç devinde bu sezon etkileyici bir performans ortaya koydu.

Beşiktaş formasıyla 62 maçta görev alarak takımına 4 gol 7 asistlik katkı sunan başarılı savunma oyuncusu, bu sezon İskoç ekibinde 8 maçta görev alırken 1 gol kaydetti.

İskoç ekibine imza attığı günden bu yana 23 maçta görev alarak 1 gol 3 asistlik kakı sunan milli yıldız, gösterdiği performans sonrasında A Milli Takım'a kadar yükseldi. Yıldız futbolcu, A Milli Futbol Takımı'nın 18 Kasım'da özel maçta Almanya ve 21 Kasım'da UEFA EURO 2024 Elemeleri'ndeki son maçında Galler ile oynayacağı karşılaşmalarının kadrosuna dahil edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN