Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Hasan Arat ilk bombasını patlattı! Yıldız isim Siyah-Beyazlı formayı giyecek!

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Hasan Arat ilk bombasını patlattı! Yıldız isim Siyah-Beyazlı formayı giyecek!

Trendyol Süper Lig'de beklenen performansı gösteremeyen Beşiktaş'ta önce teknik direktör değişikliği ardından da yönetim değişikliğine gidildi. Teknik heyetin başına Rıza Çalımbay'ı getiren Siyah-Beyazlıların yeni başkanı da Hasan Arat oldu. Devre arası transferde döneminde büyük isimlere yönelmek isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe'nin istediği yıldız isme kancayı taktı.

Trendyol Süper Lig'de gösterdiği performansla taraftar ve camiasını memnun edemeyen Beşiktaş'ta adeta yaprak dökümü yaşandı. İlk olarak deneyimli teknik adam Şenol Güneş'le yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, olağanüstü kongre kararı vererek yeni başkanını seçti.

senol.jpg

Ahmet Nur Çebi'nin yerine tarihi katılımın gerçekleştiği seçimde başkanlığa seçilen Hasan Arat, taraftar ve camiayı heyecanlandırdı. Transferde de büyük oynamak isteyen Siyah-Beyazlılar, yıldız isimlerle kadro kalitesini yükseltmek istiyor.

riza1.jpg

Adı Fenerbahçe'yle anılan yıldız ismi gözüne kestiren Beşiktaş, yaz transfer döneminde yapılan hataları yapmak istemiyor. Tecrübesiyle kendini kanıtlamış isimlere yönelecek olan Siyah-Beyazlılar, kadrodaki kaliteyi de bu şekilde yükseltecek.

besiktas.jpg

Birçok yıldız isim için şimdiden görüşmelere başlayan Hasan Arat, Fenerbahçe ile görüşmeler gerçekleştirdiği iddia edilen milli yıldız Çağlar Söyüncü için devreye girdi. Atletico Madrid formasıyla istediği performansı ve süreyi alamayan milli stoperin de Türkiye'ye gelerek yeniden eski günlerine dönmek istediği iddia edildi.

caglar.jpg

İngiltere Premier Lig'de uzun süre forma giyen Çağlar, gösterdiği performansın ardından adını dünya futbol camiasında duyurmuştu. Freiburg'da 56 karşılaşmada forma giyen Çağlar ardından İngiltere yolunu tutmuş ve Leichester City formasını 132 karşılaşmada terletmişti.

caglar1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN