Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi: 9 yıl sonra bir ilk!

Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi: 9 yıl sonra bir ilk!

Transfer sezonunun suskunları arasında yer alan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, 9 yıl aradan sonra transferde bir ilki gerçekleştirmek amacıyla kolları sıvadı. Siyah-beyazlı ekip, sezonunun ilk yabancı transferini gerçekleştirmek için geri sayıma geçti.

Yeni sezon çalışmalarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüre, transfer sezonunun suskun takımlarından Beşiktaş, transferde düğmeye bastı. Kartal, 9 yıl aradan sonra tarihe geçecek bir transfer için kolları sıvadı.

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan ve transfer sezonunda bugüne dek suskun kalan siyah-beyazlı ekip, taraftarlarına müjdeli haberi vermek için adeta geri sayıma geçti.

Geçen sezon Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta hareketli yaşanıyor.

Transfer sezonunun suskum takımları arasında yer alan siyah-beyazlı ekip, dünya yıldızı futbolcuyu kadrosuna katma konusunda geri sayıma geçti. Bu sezon yalnızca Emrecan Bulut'u kadrosuna katan Beşiktaş, 9 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmek için düğmeye bastı.

Sabah'tan Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; Kartal, Arjantin ekibi, Velez Sarsfield formasını terleten Francisco Ortega'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Arjantin ekibinin 24 yaşındaki savunma oyuncusu için 4-5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ileri sürülürken siyah-beyazlı ekibin bu rakamı düşürmek amacıyla girişimlerde bulunduğu kaydedildi.

9 YIL SONRA BİR İLK

Tarafların bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varması halinde Arjantinli savunma oyuncusu 9 yıl aradan sonra Beşiktaş'a transfer olan ilk Arjantinli futbolcu olarak tarihe geçecek.

Beşiktaş, Francisco Ortega İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

Kartal son Arjantinli transferi Jose Sosa olmuştu. 2014 yılında Beşiktaş'a transfer olan Sosa, 2016 yılına dek siyah-beyazlı formayı terletmişti.

Bu sezon takımının formasını 22 maçta terleten Arjantinli savunma oyuncusu, takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN