Bir süredir gözlerden uzaktaydı! Fikret Orman'dan başkan adaylığı için yeşil ışık! Geri dönüyor! 'Orda olurum' diyerek duyurdu!

Bir süredir gözlerden uzaktaydı! Fikret Orman'dan başkan adaylığı için yeşil ışık! Geri dönüyor! 'Orda olurum' diyerek duyurdu!

24 Eylül 2019'da Beşiktaş'taki başkanlık görevinden ayrılan siyah-beyazlı ekibin eski başkanı Fikret Orman, Lugano yenilgisi sonrasında aiınan seçim kararının ardından başkan adaylığı için yeşil ışık yaktı. Orman'ın kısa süre içerisinde adaylığını resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde evinde ağırladığı Lugano'ya 2-3 mağlup olarak tarihi bir hezimete uğrayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Zayıf rakibi karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-3 yenilgi ile ayrılan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, görevinden istifa ederken Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ise seçim kararı adı. Siyah-beyazlı ekipte en geç aralık ayı başında seçim yapılması planlanırken eski başkan Fikret Orman'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Süper Lig'de önce Trabzonspor'a daha sonrasında ise Adana Demirspor'a boyun eğen Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. hafta karşılaşmasında ise dün akşam evinde ağırladığı Lugano karşısında tarihi bir hezimete uğrayarak gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

Tarihi yenilginin ardından siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş görevinden istifa ederken Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ise seçim kararı aldı. Beşiktaş'ta hangi isimlerin başkanlık için yarışacağı merak konusu olurken siyah-beyazlı ekibin eski başkanı Fikret Orman, adaylık için yeşil ışık yaktı.

FİKRET ORMAN'DAN BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN YEŞİL IŞIK

Son olarak geçtiğimiz yıl Aralık ayında 2018’den beri ile beraber olduğu Tuğba Coşkun ile Tayland'da görüntülenen ve bir süredir gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Fikret Orman, gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşarak başkan adaylığı için gemileri yaktı.

Siyah-beyazlı ekibin eski başkanı Fikret Orman, "Aday olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt vererek başkan adaylığı için yeşil ışık yaktı.

Siyah-beyazlı ekibin efsane başkanı, kongrede aday olabileceğine dair sinyaller vererek "Ben sonradan Beşiktaşlı olmadım! Beşiktaşlı doğdum son nefesime kadar da Beşiktaşlı kalacağım. Beşiktaş'ın ne zaman bana ihtiyacı olursa orda olurum" açıklamasında bulundu.

Fikret Orman'ın kısa süre içerisinde başkan adaylığını resmi olarak açıklaması ve kongrede başkanlık için Ahmet Nur Çebi ile yarışması bekleniyor.

2012-2019 yılları arasında siyah- beyazlı ekipte başkanlık yaparak siyah-beyazlı ekibi Süper Lig'de üst üste iki kez şampiyonluğa ulaştıran Fikret Orman, 24 Eylül 2019'da, 'Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum. Olağanüstü genel kurula gideceğiz.'' açıklamasında bulunarak siyah-beyazlı ekipteki başkanlık görevinden ayrılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN