Bu transfer kale filelerini delecek! 22 yaşında 48 gol 44 asist Fenerbahçe'den bomba transfer...

Bu transfer kale filelerini delecek! 22 yaşında 48 gol 44 asist Fenerbahçe'den bomba transfer...

Süper Lig'de transfer sezonunu oldukça aktif geçiren Fenerbahçe'den yeni isimler gelmeye başladı. Transfer sezonunu kapatmadan önce yetenekli oyuncuları listesine yazan sarı lacivertlilerin hedefinde Chelseali yıldız yer alıyor. Yeni transfer için girişimlerde bulunan Fenerbahçe, o oyuncuyu kadrosunda istiyor. İşte tüm detaylar...

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasıyla birlikte transfer heyecanı adeta ikiye katlandı. Transfer sezonunda birçok başarının altına imza atan kanarya, dünya yıldızı oyuncuları kadrosuna katmayı başardı. Taraftarını transfer yönünden memnun etmeyi başaran Fenerbahçe Spor Kulübü, şimdi Chelseali oyuncuyu hedefine koydu.

FENERBAHÇE DURMUYOR

Avrupa maçlarında beklentinin üzerinde performans sağlayan Fenerbahçe, galibiyetleriyle tüm ülkeyi gururlandırıyor. Konferans Ligi'nde geçtiğimiz gün Twente ile karşılaşan Fenerbahçe, 5 - 1'lik ezici üstünlük ile rakibini yenmeyi başardı. İlk maçın bol skorlu geçmesiyle birlikte tüm ümitler ikinci maçın da Fenerbahçe lehine olması durumunda.

Yeni transferleri ile sahada harikalar yaratan sarı lacivertliler, kadrosuna yeni bir isim daha katmak için görüşmelere başladı. Transferlerden yana yüzü gülen Fenerbahçe taraftarı ise son paylaşılan transfer görüşmeleri ile heyecanı yeniden alevlendi.

gettyimages-1066457328.jpg

BOMBA TRANSFER

Yeni bir transfer duyuran kanarya, şampiyonluk hedefinde emin adımlarla yürüyor. Transfer sezonu boyunca yaptığı Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Fred, Dusan Tadic, Dominik Livakovic, Ryan kent ve Edin Dzeko gibi birbirinden yıldız oyuncu transferlerine bir yenisi daha ekleniyor.

Orta saha transferi için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, o isimde takıldı kaldı. İlk olarak Rade Krunic'i düşüşnen sarı lacivertliler, alternatif için çalışmalarına devam ediyor. İngiliz Express Gazetesi tarafından yapılan bir haberde, Hudson-Odoi için girişimlerde olunduğu iddia ediliyor.

nintchdbpict000570583141.jpg

48 GOL, 44 ASİST

Paylaşılan iddialara göre genç oyuncuyu transfer listesine ekleyen Fenerbahçe, görüşmelere başladı. Chelseali genç yıldız kariyerinde attığı başarılara Süper Lig'de, Fenerbahçe forması giyerek devam etmesi bekleniyor. Henüz 22 yaşında olan genç oyuncunun sezon sonunda bitecek sözleşmesi üzerine Fenerbahçe'den hamle geldi.

Callum James Hudson-Odoi 2000 doğumlu olmasıyla birlikte Chelsea'nın altyapısından yetişti. Genç yıldız oyuncu 22 yaşında olmasına rağmen kariyerinde 48 kez fileleri havalandırarak, 44 kez de topun filelerle buluşmasında yardımcı olarak dikkatleri üzerine çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN