Burak Yılmaz Beşiktaş'ın efsane ismini hedef aldı! Canlı yayında sert sözler! 'Kanal kanal gezen...'

Burak Yılmaz Beşiktaş'ın efsane ismini hedef aldı! Canlı yayında sert sözler! 'Kanal kanal gezen...'

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Antalyaspor karşılaşması sonrasında Beşiktaş'ın efsane ismini canlı yayında hedef alarak sert sözlere imza attı.

Trendyol Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmasında deplasmanda Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor'a konuk olan Beşiktaş sahadan 3-2 mağlup ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Akdeniz ekibi karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ta genç teknik adam Burak Yılmaz, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada siyah-beyazlı ekibin efsane ismini hedef aldı. Burak Yılmaz'ın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş, 11. hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalyaspor'un konuğu oldu.

Sahadan 2-3 mağlubiyetle ayrılan siyah-beyazlı takımda Şenol Güneş'in ayrılışı sonrasında takımın başına geçen Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Beşiktaş'ta görev almak istediğini duyuran siyah-beyazlı ekibin efsane ismi Rıza Çalımbay'ı hedef aldı.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç teknik adam, tecrübeli teknik adama sert sözlerle yüklenerek "Hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var, kanal kanal gezen büyüklerimiz var. Şimdi başkanımla konuşacağım, 3-4 Aralık'a kadar devam edeceksem benim küçük bir isteğim var, olmayacaksa ben teşekkür edeceğim." dedi.

NE OLMUŞTU?

Son olarak Sivasspor'da görev alan Rıza Çalımbay, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan teklif beklediğini ve bu nedenle kendisine gelen teklifleri geri çevirdiğini açıklamıştı. Tecrübeli teknik adamın Burak Yılmaz'ın bu açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN